1.tromjesjecje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivana_G
    28. Kolovoz 2018. 09:31

Dreams

Slažem se za novu temu s obzirom da smo većina kraj drugog početak trećeg mj 2019.
    Tema zimske mislim da su dosta dalje od nas i da bi se mi tamo pogubile 😛
    Možda zimsko/proljetne bebe 2019 haha nznm
    Meni je termin 13.3.
    Otvorimo novu temu pa si napišemo datume 🙂 da znamo tko je kada.

Ee sad…moje prijepodne u kojem sam izludilaaaa…blago rečeno…
    Znači odem po nalaz štitnjače, pa zatim odmah preko na pregled. Ispred mene neka starija žena da ne kažem baba stoji na šalteru želi se naručiti… Baš evo ide sa zračenja…žena joj kaže da napusti prostor i naruči se telefonom…ona se odmakne no i dalje se svađa pored šaltera…ja predajem papire,i ova sa šaltera sva prepadnuta kad je vidjela da sam trudna pita koliko dugo ti tu stojiš i krene se derat na babu da što prije izađe iz hodnika.
    Sva sam se odmah prepala….bila sam tamo možda 5,6,7 min iza nje…sad ne znam koliko se trebam brinuti zbog zračenja?
    Nakon toga dođem na red kod endo. ona cijelo vrijeme priča na mob nije me ni pogledala… Tipkala mi je nalaz dok je pričala i napisala mi nastaviti istu terapiju i kontrola za 6 mj.. Isprintala mi papir i dala mi ga… Ja pročitam i kad je konačno završila razg s djetetom koje se vrača sa popravnog pitam je zar ozbiljno kontrola za 6 mj s obzirom na trudnoću? A ona kraljica meni : a vi ste trudni?
    Paa ja mislim da sam tad zamračila i kažem joj pa da ste manje pričali na mob i pročitali nalaz koji sam vam dala znali bi. Dobro kaže evo isprintati ću vam drugi kontrola je za 4 tj.
    Osim što sam je htjela našamarat evo nemam drugi komentar….
    I što sad da nisam toliko puta pročitala da se štitnjača stalno kontrolira u trudnoći otišla bi kući i više ne bi dolazila… Pitanje što bi za tih 6 mj bilo i bi li bebi ili meni falilo hormona….
    Kakvi su to glupi propusti? A tek je početak 😱

Ajme sam vas sad ugnjavila al morala sam takva živčana podijeliti to s nekim…

Nije niti čudno da si tako reagirala, ja ne mogu vjerovati kakvo zdravstvo mi imamo i na koji način to funkcionira.
    Upravo to da doktorica niti ne pročita nalaz, niti se ne informira o pacijentu i slično, meni je to nepojmljivo.
    Pa se ti probaj ne uzrujati!?
    Ja sam početkom godine isto išla privatno endokrinologu, kojeg sam dodatno platila uz sistematski da mi "pročita nalaze", malo je reći da je bačen novac... -.-"

Kikiriki
    28. Kolovoz 2018. 10:21

Dreams- s razlogom si ljuta,mislim ovo je uzas. Pa sta je svim tim ljudima?! Mislim da je meni tako pricala na mobitel ja bi joj rekla molim vas prekinite poziv imate pacijenta ispred sebe! Ma zalosno bas zalosno.

Evo ja imam u 12 pregled nadam se da ce sve biti ok. Jedva cekam vidjeti bebicu :) 

Daddy's girl and mommy's world! ❤

Dreams
    28. Kolovoz 2018. 10:25

Kikiriki sretnoo i javi kako je prošlo...ja sam se danas malo smirila no svejedno me ta frka oko tog zračenja i dalje brine...

Kikiriki
    28. Kolovoz 2018. 10:32

Ma ne brini. Bila si kratko izlozena minimalnoj dozi zracenja. Kasnije si vjerovatno i bila na zraku dok si dosla doma,ili hodala do auta itd. Nemoj brinuti. Opasno bi bilo da si u prostoriji za rengen u trenutku slikanja,ili da si 24h uz osobu koja ide na zracenje. Sve ce biti ok s bebicom i tobom.❤ 

-Ok,ako zelite mogu otvorit grupu zimsko/proljetne bebe 2019. pa se mozemo preseliti i tamo posto smo sve ili smo skoro u drugom tromjesjecju. Napisite mi kolko nas je za,kolko protiv pa cemo se dogovoriti i nastaviti druziti. 😊

Dreams
    28. Kolovoz 2018. 11:16

Kikiriki tako i ja mislim ali ipak malo brinem...hvala ti svakako na pozitivnim mislima🙂
    Ja sam za grupu sutra sam taman 12 tt 🙂

• Wonderland19
    28. Kolovoz 2018. 11:40

Cure koliko cesto idete na preglede? 
    Meni je tek iduci tjedan i bas mi je nekako tesko sad to cekat... osjecam se skroz normalno i ne znam dal je to normalno?! 🙈 bas me povremeno operu velika panika i strah! Jos me nocas nesto bockalo oko desnog jajnika

Dreams
    28. Kolovoz 2018. 12:07

Wonderland ja sam zadnji put bila 1.8 i sad idem 4.9. Činilo mi se to dosta dugo ali evo već je tu i jedva čekam...brinem se također jer nemam nikakve simptome, bolove  mučnine ništa...jedino eto taj zatvor... 

• Wonderland19
    28. Kolovoz 2018. 12:33

I meni je 4.9! Nadam se da je sve dobro! Jos me nisu slali na nikakve pretrage jer sam zadnji put bila kod drugog dr i reko da sve obavim kad se moj vrati sa go
    Jako dugo sam cekala da ostanem trudna, moja trudnoca je postignuta ivf-om. Na kraju ispadne da sam vece simptome imala dok sam mislila i nadala se da sam trudna nego sad kad stvarno jesam... 

Kikiriki
    28. Kolovoz 2018. 14:14

Bok! Evo mene,sve je super sa bebicom samo ja sada gledam slikicu i nis mi nije jasno. 
    Promjenili su mi termin na 23.2 umjesto 25.2 jer je bebica kao veca i to su i zadnji put rekli. Ok. Sad gledam na danasnjoj slici pise mi 13tjedana+3 dana ,bebica 72.0 mm. Sto odgovara tim 13.tt. ali po terminu poroda sam 14+3 danas. Nista mi nije jasno. Je sad sve ok s bebicom,jel mozda ona krivo nes upisala na uzv ili smotano mjerila,nemam pojma. Sad me bas to uznemirilo a bila sam full sretna kad je rekla da je sve u redu i da se vidimo tek za mj dana.😔 

Dreams
    28. Kolovoz 2018. 14:59

Kikiriki vjerujem da bi ti gin rekla da nešto nije oke...zato mislim da možeš biti na miru pogotovo ako je rekla da je sve oke... Datum je samo okviran...a te njihove mjere i datumi na uzv su jako zbunjujući ja sam na jednom imala tri razlicita tjedna i termina ako se sjećaš bila sam baš stavljala sliku...ništa mi nije bilo jasno i sva sam bila zbunjena. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.