1.tromjesjecje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kikiriki
    29. Kolovoz 2018. 09:16

bubamara992

Jutro curke, kako ste
    Ja sam sva zabrinuta. Nisam spavala sinoc cijelu noc…i osjecala sam, osjecam i sad, kao menstrualne bolove. Nisu strasni i ne osjecam ih prvi put. Imala sam te bolove negdje na pocetku. Citala sam po forumima kao da je to sasvim normalno u ovom periodu sve dok nisu jaci bolovi i praceni neobicnim iscjetkom. Zanima me jel neka od vas ima slicno iskustvo?

Vjerovatno ti se samo maternica siri,ako mozes probaj danas prelezati pa vidi dal ce pomoc. Ako te bude jace bolilo nazovi ginekologinju pa mozda da odes na pregled cisto da se umiris. Meni su ti bolovi s pocetka prestali,ali kazu da se vracaju u drugom tromjesjecju pa je to vjv to,za sad mi se nisu jos pojavili.

Daddy's girl and mommy's world! ❤

Beba
    29. Kolovoz 2018. 09:18

Cure,ima koja da ne želi znati spol? Ja sam recimo o tome razmišljala i sad definitivno ne želim,važno mi je da sve bude u redu,a za spol mi je svejedno,ali moj muž jedva čeka da sazna. Rekla sam mu da ide onda samnom na uzv pa pita 😁

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Kikiriki
    29. Kolovoz 2018. 09:27

IvanaG-tlak ti nije strasan sto je dobro,nastavi piti terapiju do sljedeceg pregleda pa ce ti vjv ukinuti. :) Znam kako je,i sama previse mozgam i osluskujem tijelo pa sama sebe nekad izbezumim i vjv i meni tad se tlak digne ali ne mjerim jer ga nemam doma pa u biti neznam. Bitino da je bebica super,a tlak ce ti se vec normalizirati.
    Beba- ja zelim znati sto prije,jako sam nestrpljiva. Sve jedno nam je dal je curica ili deckic samo bi voljeli znati da se mozemo u pravom rodu govoriti o bebici i da mogu uskoro gledati robicu,ok ima neutralne robice ali puno je vise ove druge. Ali potpuno razumijem i tebe i bilo bi fora da je iznenadjenje,pa mozda da odete skupa i prije uzv kazete da samo tata zeli znati spol,i da gin ne kaze na glas nego da mu kasnije napise na papiric ili nasamo kaze kad budete izlazili. 😊

Beba
    29. Kolovoz 2018. 09:36

Kikiriki

IvanaG-tlak ti nije strasan sto je dobro,nastavi piti terapiju do sljedeceg pregleda pa ce ti vjv ukinuti. :) Znam kako je,i sama previse mozgam i osluskujem tijelo pa sama sebe nekad izbezumim i vjv i meni tad se tlak digne ali ne mjerim jer ga nemam doma pa u biti neznam. Bitino da je bebica super,a tlak ce ti se vec normalizirati.
    Beba- ja zelim znati sto prije,jako sam nestrpljiva. Sve jedno nam je dal je curica ili deckic samo bi voljeli znati da se mozemo u pravom rodu govoriti o bebici i da mogu uskoro gledati robicu,ok ima neutralne robice ali puno je vise ove druge. Ali potpuno razumijem i tebe i bilo bi fora da je iznenadjenje,pa mozda da odete skupa i prije uzv kazete da samo tata zeli znati spol,i da gin ne kaze na glas nego da mu kasnije napise na papiric ili nasamo kaze kad budete izlazili. 😊

Da,tako sam i ja mislila,ali problem je šta moj muž ne može ništa zadržati za sebe ,a svi već ispituju,a glupo mi je onda da svi osim mene znaju😂,najbolje da svima bude iznenađenje.Šta se tiče stvari,ne mislim puno kupovat jer se ta robica tako brzo preraste ,samo najosnovnije u neutralnim bojama,a poslije po potrebi.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Kikiriki
    29. Kolovoz 2018. 10:03

Hehehe,a onda mu objasni da ce se morati mrvicu strpiti ili dati sve od sebe da ti ne kaze na neki nacin spol. 😊 ma da nisam ni ja nista puno mislila za pocetak jer em sto se dobije brdo robice em sto te najmanje brojeve prerastu za par tjedana. Ali mozda se zato bacim na kupovanje ostalih gluposti,rucnika,dekica,plahta itd.pa moram znat dal ce bit s uzorkom na Minnie ili dinosaurice 😉😂😂 ma mi smo pukli ko kokice,a u biti jos mi je prerano da ista kupujemo 😂🤣

Dreams
    29. Kolovoz 2018. 10:07

Ivana G pokušaj se što manje brinuti i pij što ti je dala...vj si bila uzbuđena oko pregleda i svega pa možda zato bio takav tlak ali vidjet ćeš do idućeg  pregleda...bolje u svakom slucaju da se kontrolira...želim ti stvarno da se pokušaš što manje sekirati mada znam da je to teško...
    Beba ja jedva čekam saznati spol...zbilja mi je svejedno jel curica ili dečko iako mi se čini da je muž totalno zaljubljen u ideju da bude curica haha...Ali vidjet ćemo... Kako god neka bude samo zdrava beba i sve da prođe oke...
    Bubamara pokušaj odmoriti...ja stvarno nemam nikakvih simptoma pa mene opet to brine...uzmi si vremena  lezi i želim ti da bude sve oke...ako se nastavi odi na pregled svakako. 

bubamara992
    29. Kolovoz 2018. 10:08

Joj ja sam jedva cekala da saznam spol, iako mi je bilo svejedno sta je, samo da bude ok. Ali eto sada mogu osmisljat ime i kupovat robicu i tako, tome se radujem 😂

Beaa
    29. Kolovoz 2018. 10:41

Dobar dan drage mame, nadam ste da ste dobro i vi i bebice. Mi smo bili na pregledu sve je super, beba je jako aktivna, da sam mogla ponijela bih ultrazvuk kući da mogu cijeli dan gledati kako se vrti i maše rukicama i nogicama. Znam da je još rano ali je već razmišljam o tome, jeste li vi već razmišljale ko će sa vama biti kada se bebica rodi? Želite li biti same sa MM i bebicom ili pomoć od mame ili svekrve? 

Kikiriki
    29. Kolovoz 2018. 11:35

Bea

Dobar dan drage mame, nadam ste da ste dobro i vi i bebice. Mi smo bili na pregledu sve je super, beba je jako aktivna, da sam mogla ponijela bih ultrazvuk kući da mogu cijeli dan gledati kako se vrti i maše rukicama i nogicama. Znam da je još rano ali je već razmišljam o tome, jeste li vi već razmišljale ko će sa vama biti kada se bebica rodi? Želite li biti same sa MM i bebicom ili pomoć od mame ili svekrve?

Bas mi je drago da ti je bilo lijepo na uzv. Ja uvijek kazem da je uzv aparat jeftiniji vec bi ga doma imala,uvijek mi je zao kad zavrsi pregled,najradje bi lezala tamo i gledala satima.

-Dragi i ja zivimo sami i roditelji su nam u Hr,a mi u At. Ali vec smo dogovorili da ce prvi tjedan doc moja mama,a drugi tjedan njegova mama. Mislim one isto zasluzuju vidjeti svoje unuce,ai meni znaciti da mi netko skuha juhu i odvede psa u setnju bar ta 2 tjedna jer nikad se nezna koliko tezak/lak porod i oporavak ce biti.

Kristina 30
    29. Kolovoz 2018. 11:59

Ja sam u prvoj trudnoci imala pomoc mame kojih tjedan/dva sve ostalo sam bila sama. Tak bude i sad kad ponovo rodim. Jednostavno ja ne zelim da mi neko pomaze. Muz mi je na terenu, cura ima 11 godina tako da mi bude ona uskocila ako bude potrebno oko nekih sitnica. Ja sam sad u 15 tjednu i u petak dolazi dragi pa idemo na ultrazvuk mozda i saznamo jel cura il decko. Robicu ne kupujem jos imam od curke pospremljenu i to poprilicno toga. Osim ako bude decko onda moram kupit nesto ne rozo😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.