Ma bas to. Jedno kazu,drugo pise na uzv slici,trece mi je po zadnjoj mengi. Neznam sta mislit stvarno. Zao mi je da nisam tamo pregledala sliku ovako moram cekat jos mj dana skoro. 🤦🏻♀️tjesim se time da je rekla sve je ok,ali opet se brinem. Ufff.
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Ma očito sve trebamo tamo odmah čitati i gledati prije nego izađemo.. Evo moja štitnjača primjer taj od jučer , da nisam slučajno to odmah zapazila ostalo bi kontrola za 6 mj umjesto 4 tj...
Ma joj...trudim se pozitivno misliti što želim i tebi...sigurno bi rekla da je nešto van okvira ili da nije oke...čak i da nešto tako možda bi te ranije stavila na pregled a ne za mj dana...tako da vjerujem da je sve u savršenom redu samo eto te njihove mjere, oznake i fore ne kužimo....
Kakav je bio pregled? Ja sad na ovaj idući tj nosim nalaze krvi, i sve ostalo? Jesi ti to još ranije obavila ili sad na ovom? Piješ li nešto od vitamina novo?
Bok! Evo mene,sve je super sa bebicom samo ja sada gledam slikicu i nis mi nije jasno.
Promjenili su mi termin na 23.2 umjesto 25.2 jer je bebica kao veca i to su i zadnji put rekli. Ok. Sad gledam na danasnjoj slici pise mi 13tjedana+3 dana ,bebica 72.0 mm. Sto odgovara tim 13.tt. ali po terminu poroda sam 14+3 danas. Nista mi nije jasno. Je sad sve ok s bebicom,jel mozda ona krivo nes upisala na uzv ili smotano mjerila,nemam pojma. Sad me bas to uznemirilo a bila sam full sretna kad je rekla da je sve u redu i da se vidimo tek za mj dana.😔
Kikiriki, ne brini. Mislim da je to sve ok, to su sve neke okvirne mjere +- tjedan je normalan.
Ja sam se vratila s pregleda, beba je super... isto mi je pomaknut termin s 24.02. na 22.02., 14+4 beba ima 100 g i ne znam gdje pročitati koliko je dugačka >.< - čini mi se buca! haha al možda to ja tako samo mislim. Ali zato mama stvara probleme, ne mogu reć da nisam uznemirena i pred pregled jednostavno panika učini svoje, imala sam povišen tlak dosta i dobila terapiju te 3x dnevno moram mjerit tlak. Veselo. Uglavnom, mislim da se sve skupa moramo OPUSTITI, probati baš nać mir i vjerovati - biti pozitivne.
Hvala,Dreams. Ma da kazu ti samo smireno i bez stresa i onda nas upravo oni iznerviraju i zabrinu i to lijepo da mjesec dana ili vise mozgamo o necemu dok nas opet ne prime 🙄😑.
-Krv sam obavila prijasnja 2 puta,na ovaj sam samo odnijela onaj rezultat kombiniranog probira (jer sam ga radila u drugoj ambulanti i rekli su da je super,ali cisto da i ona vidi). Danas mi je mjerila tlak (110/70) i dala sam urin,i opet ultrazvuk preko trbuha 😊 fala Bogu gotovi smo s vaginalnim.
Od vitamina sam presla na Femibion 2 (prije sam bila na Fem.1), znaci 2 tbl dnevno nakon rucka,jedna je folna i vitamini/minerali i druga je kao ulje mislim DHA (u biti omega3). To kao ide nakon 13tt pa do dojenja. Sad dal to sta djeluje ili ne,neznam ali stetit ne moze pa to uzimam po preporuci kolegica i ginekologinje.
Bok! Evo mene,sve je super sa bebicom samo ja sada gledam slikicu i nis mi nije jasno.
Promjenili su mi termin na 23.2 umjesto 25.2 jer je bebica kao veca i to su i zadnji put rekli. Ok. Sad gledam na danasnjoj slici pise mi 13tjedana+3 dana ,bebica 72.0 mm. Sto odgovara tim 13.tt. ali po terminu poroda sam 14+3 danas. Nista mi nije jasno. Je sad sve ok s bebicom,jel mozda ona krivo nes upisala na uzv ili smotano mjerila,nemam pojma. Sad me bas to uznemirilo a bila sam full sretna kad je rekla da je sve u redu i da se vidimo tek za mj dana.😔
Kikiriki, ne brini. Mislim da je to sve ok, to su sve neke okvirne mjere +- tjedan je normalan.
Ja sam se vratila s pregleda, beba je super… isto mi je pomaknut termin s 24.02. na 22.02., 14+4beba ima 100 g i ne znam gdje pročitati koliko je dugačka >.<- čini mi se buca! haha al možda to ja tako samo mislim. Ali zato mama stvara probleme, ne mogu reć da nisam uznemirena i pred pregled jednostavno panika učini svoje, imala sam povišen tlak dosta i dobila terapiju te 3x dnevno moram mjerit tlak. Veselo. Uglavnom, mislim da se sve skupa moramo OPUSTITI, probati baš nać mir i vjerovati - biti pozitivne.
Aj super bas mi je dragoo :) ma da moguce i od vrucine i uzbudjenja. Ja sam isto takva,da ne kazem da prije pregleda od pozitivne treme ne mogu ni doruckovati,jedva vodu pijem,pa kasnije kad zavrsim navalim na hranu ko da nisam danima jela 🤣
Ajme meni pa ja bila na jednom pregledu i to sad na ovaj drugi tek nosim nalaz urina, krvi i svega...pijem folnu mada mi ni to nitko nije rekao da uzimam... A svašta...nalaz krvi i urina je uredan ali svejedno sam sad zabrinuta...al aj valjda ću izdržati još tj dana pa da vidim što će reći...dobro se osjećam pa sam čas presretna zbog toga čas uplašena... Al dobro to smo već ustanovili da je normalno i da ćemo stalno brinuti zbog nečega...
Vas dvije se ne brinite s bebicama je sve super a ti Ivana se ne sekiraj zbog terapije ona ti može samo pomoći da sve bude oke...možda kasnije nit ne budeš morala do kraja piti...pokušaj se smiriti i opustiti što više...
Cure koje kontroliraju štitnjaču,jeste imale prije s tim problema ili to spada u redovne kontrole? Ja sam kontrolirala prije trudnoće 2x i sve bilo ok,ali sad niko ništa ne spominje.
Mene ti dr isto samo isprepadaju,grozim se tih uzv,pretraga,uopće me ništa ne umiru kad kaže da je sve ok kad ionako se sve u sekundi može promijeniti.
Ja sam danas prvi put vadila krv,urin i ogtt,a pregled je 4.9.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Šta se tiče vitamina ,ja sam do sad pila folacin,to su mi rekli na ivf,a sad dalje ne znam šta ,jer sam prešla 12.tj
url=https://lilypie.com]
DANTE
Beba tako je i meni pregled 4.9. Sutra sam 12 tt
Štitnjaču kontroliram od prije godinu i pol i od tada sam na terapiji...sada zbog trudnoće svaka 4 tj moram na kontrolu...
Ja bih na tvom mjestu radi svog mira izvadila tsh ft3 i ft4 jer beba kako su mi rekli nema svoju štitnjaču još i ovisi o našim hormonima...
Sortiraj odgovore
Najstariji