Drage moje, ja sam danas plakala! Imala sam grceve u stomaku kad sam se probudila, i vrag mi nije dao mira morala sam otici privatnici u Os, kad sam vidjela ove male sicusne prstice, rukice i nogice, tek onda sam shvatila "pa ja nosim zivot u sebi".. nevjerojatan osjecaj. Zelim svim mama i svim trudnicama, svim zenama koje su u zelji da postanu mame, da osjete ovaj osjecaj koji sam ja danas osjetila. Sa bebicom je sve u redu, normlano se razvija, nema bakterija, nema nikakvih komplikacija, i beba se non stop okrece i luta po cijelom stomaku. Neopisivo!😊🤲👣
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Valentina žao mi je da si se uplašila ali ovo je predivnoo...sretna sam da je sve u redu i neka tako samo i ostane...ja se isto veselim idućem pregledu jer na zadnjem uzv je bila samo mala mrvica a sad se već sigurno lijepo vidi kao i kod tebe... Pa kako se ne bi rastopile....
Ti i ja bi zbilja mogle skupa u bolnicu hihi meni je 13.3 🙂
Valentina žao mi je da si se uplašila ali ovo je predivnoo…sretna sam da je sve u redu i neka tako samo i ostane…ja se isto veselim idućem pregledu jer na zadnjem uzv je bila samo mala mrvica a sad se već sigurno lijepo vidi kao i kod tebe… Pa kako se ne bi rastopile….
Ti i ja bi zbilja mogle skupa u bolnicu hihi meni je 13.3 🙂
Ja nisam 4 tjedna bila na uzv, i vec je toliko bebica narasla, do prije 4 tjedna sam ju zvala "grahic" jer je imala oblik graha, a sada, sada ne znam sta bi rekla zbog svojih osjecaja.. nesto neopisivo, predivno, emotivno, bas ono ☺🤩😍👣🧤
Drzjm ti fige da sve bude u redu i da ugledas isto sto sam ja ugledala jucer 😊💚
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Hvala tii🙂
Cure ima li kiše kod vas? Kako ste?
Ajme meni je ovo olakšanje danas
Valentina baš mi je drago zbog tebe i tvoje bebice, bitno da je sve u redu. 😀 Daj mi reci jesi baš jake grčeve imala? Mene cijelo vrijeme bolucka, al onako povremeno i lagano, no jučer navečer sam se isto kao ti prepala jer me jače zabolilo i prestalo je tek kad sam legla, ali sam morala ležat na leđima jer sam na boku i dalje osjetila laganu bol. I sad me i dalje lagano zaboli, ali kad sam na nogama, kad ležim baš i ne. Nadam se da je to sve normalno i možda da mi je samo znak da više odmaram.
Dreams u Zagrebu lije cijelu noć i cijelo jutro. Planirali smo na Mariju Bistricu, ali ništa po toj kiši.
Valentina bas mi je drago da je sve ok :) daa tako sam se i ja iznenadila kad sam nakon grahica ugledala bas bebu na uzv. Predivan osjecaj.
Dreams-evo i kod nas je zahladilo 😊 prvo smo jutros odveli psa u veeliku setnju da se nauziva,pa sam peglala robu cijelo poslijepodne da iskoristim hladnocu prije nego opet zatopli.
Nego,cure jel muci vas probava? Mene cim nesto teze pojedem (tipo punjene paprike,pecene kobasice ili tako nes) sljedeci dan ulovi -oprostite na izrazu- proljev i jaku grcevi koji se smire tek s Linexom i kamilicom. Ne razumijem u cemu je problem,prije trudnoce nisam nikad bila osjetljiva na hranu i mogla sam jesti sto god i u kojim god kolicinama jer bi sve probavila brzo. 🤷🏻♀️
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Valentina baš mi je drago zbog tebe i tvoje bebice, bitno da je sve u redu. 😀 Daj mi reci jesi baš jake grčeve imala? Mene cijelo vrijeme bolucka, al onako povremeno i lagano, no jučer navečer sam se isto kao ti prepala jer me jače zabolilo i prestalo je tek kad sam legla, ali sam morala ležat na leđima jer sam na boku i dalje osjetila laganu bol. I sad me i dalje lagano zaboli, ali kad sam na nogama, kad ležim baš i ne. Nadam se da je to sve normalno i možda da mi je samo znak da više odmaram.
Dreams u Zagrebu lije cijelu noć i cijelo jutro. Planirali smo na Mariju Bistricu, ali ništa po toj kiši.
Nije me jako bolilo, vise onako neugodna bol, grc u lijevom i desnom jajniku kad se ustanem ujutro,ali to je samo taj dan bilo pa sam se ja uplasila i osla priv.. doduse ja po cijele dane odmaram, ne dizem tesko i iskreno ne radim vise nista, odemo u setnju ili na kavu,sladoled, vjv zato i nemam neke konstantne bolove vec dosta dugo.. preporucila bi da se do 14tt sto vise odmara jer je to i meni priv preporucila..
I da curke, ono sto sam vas pitala za bolove tokom odnosa, priv me izgrdila jer kaze da se uplasim i onda normalno da penis ne moze odradit svoje, tako mi je ona rekla 🤣 i istina je, sto vise se opustiti, i ne razmisljati o bebi jer njoj ne moze biti vjerujte nista (ako je trudnoca uredna)..
Hvala svim curama na podrsci 🖐 i sve vas pozdravaljamo☺👶🤰
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Kikiriki iako nikad nisam imala problema s probavom i mene zadnja dva tj muči ali kod mene kontra...
Možda ti sada ta neka hrana pada teže nego inače...a možda se tako samo potrefilo...ako se nastavi pitaj dr ili gin...
Valentina super da ti je to objasnila tako jer inače bi uvijek mislila da je tko zna šta...hvala što si to podijelila s nama da i mi znamo...ima smisla svakako samo teško je ne misliti baš uopće o bebi...uvijek se sigurno bar malo brinemo i budemo u nekom grču...valjda dok se ne uvjerimo da je sve oke i da se ništa neće dogoditi će biti tako...
Valentina- pa da mislim da gin.ima pravo. U biti sve je u glavi. Ali ok,normalno je da se ponekad uplasimo,pogotovo ako je to prva trudnoca (meni jest) pa nemamo iskustva s tim. Ma vjezbom do savrsenstva 😉🤣❤
Dreams-ah moguce,nadam se da se samo potrefilo,ali ako nastsvi cu definitivno rec dr i gin.
Evo curke ja sam napokon 14 tt. Uh. Jedva docekanih. Sad i ne spadam u ovu grupu vise alii odbijam se seliti jer mi je lijepo s vama🤣 ,ili kad i vi dodete za koj tjedan do drugog, mozemo otvoriti grupu -Drugo tromjesjecje ?😊
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Kikiriki, Dreams
i ja imam problema, al više ko Dreams. Nekad i danima ne mogu i to posebno primjećujem kad krene radni tjedan, kao da je drukčije kad sam doma. Ali, kažu da je sve to normalno. Samo pazite, pogotovo cure koje nemaju zatvor, da se pije PUNO TEKUĆINE, to mi ginekologica stalno ponavlja. Doslovno piti i više vode nego što mislimo, posebice u ovim vrućim danima :)
Kad smo kod ginekologice, ja sam totalno zaboravna i šlampava otkako sam trudna (mislim puno više nego obično :P)
Danas me zovu i pitaju jel sve ok, da sam imala pregled zakazan u 8, a ja sam si "pametna" zapisala sutra u 8!!
Kako sam smotana! Tako da mi je pregled prebačen na sutra u 11.30h jedva čekam! A istodobno me uvijek hvata panika pred pregled :s
Sortiraj odgovore
Najstariji