1.tromjesjecje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivana_G
    27. Kolovoz 2018. 10:20

Kikiriki

Valentina- pa da mislim da gin.ima pravo. U biti sve je u glavi. Ali ok,normalno je da se ponekad uplasimo,pogotovo ako je to prva trudnoca (meni jest) pa nemamo iskustva s tim. Ma vjezbom do savrsenstva 😉🤣❤

Dreams-ah moguce,nadam se da se samo potrefilo,ali ako nastsvi cu definitivno rec dr i gin.
    Evo curke ja sam napokon 14 tt. Uh. Jedva docekanih. Sad i ne spadam u ovu grupu vise alii odbijam se seliti jer mi je lijepo s vama🤣 ,ili kad i vi dodete za koj tjedan do drugog, mozemo otvoriti grupu -Drugo tromjesjecje ?😊

Valentina baš mi je drago da si otkrila taj osjećaj, da te pregled smirio i da bebolino raste!!!! <3 Samo tako dalje :)
    Čini mi se da si ti rekla da ti je termin dan nakon mog :)
    Dreams
    dobrodošla!!!! Ja sam za da otvorimo svoju grupu, pratim malo i onu zimske bebe al vidim da su tamo sve ove početkom zime (20+tjedan...) tak da ne znam kaj nam je pametno... Da li se može otvoriti još jedna takva grupa? (iako ćemo i mi imati zimske bebe :P)

Kikiriki
    27. Kolovoz 2018. 10:32

Da i ja ih tu i tamo citam jer je zanimljiva grupa,ali cure su vecinom preko 20 tt pa ono u drugim temama su koje su bar meni jos jako daleke. 
    Pa mozda mozemo otvorit grupu drugacijeg imena,npr.buduce (zimske) mame 2019.pa cemo znat da smo presle iz ove grupe tamo kad se vise cura iz ove grupe priblizi 14tt? Bo. Ili da ostanemo tu? Zaboravila sam koja je curka otvorila ovu grupu pa mozda ima ona koju ideju posto nas je ipak sve spojila 😊

Daddy's girl and mommy's world! ❤

Ivana_G
    27. Kolovoz 2018. 10:46

Kikiriki

Da i ja ih tu i tamo citam jer je zanimljiva grupa,ali cure su vecinom preko 20 tt pa ono u drugim temama su koje su bar meni jos jako daleke.
    Pa mozda mozemo otvorit grupu drugacijeg imena,npr.buduce (zimske) mame 2019.pa cemo znat da smo presle iz ove grupe tamo kad se vise cura iz ove grupe priblizi 14tt? Bo. Ili da ostanemo tu? Zaboravila sam koja je curka otvorila ovu grupu pa mozda ima ona koju ideju posto nas je ipak sve spojila 😊

Pa da, možemo se dogovoriti jer vjerujem da će se ovdje pridružiti i sve nove curke koje su saznale za trudnoću... Pa možda i je bolje prebaciti se u neku "našu" :) ma da je meni svejedno... Kako se dogovorimo :) UUUUUUF ja ne mogu vjerovati da sam ušla u drugo tromjesecje, i uzbuđena sam i u strahu, ma sve mi je!! :)

Aosijek
    27. Kolovoz 2018. 10:59

Pozdrav, 

slažem se da bi se trebala otvoriti nova tema, meni je npr.termin 27.03.- nismo li onda u proljetnim bebama ?

Kikiriki
    27. Kolovoz 2018. 11:18

Aosijek

Pozdrav,

slažem se da bi se trebala otvoriti nova tema, meni je npr.termin 27.03.- nismo li onda u proljetnim bebama ?

Da,u biti ti bi bila i proljetna. Meni je 25.02 pa sam jos zimska. Mozda otvoriti grupu imena zimsko/proljetne bebe 2019 ?

Ivana_G
    27. Kolovoz 2018. 11:23

Da, ti si proljetna... meni je termin 24.02.2019 to je još uvijek zimsko :P
    Zato kažem, ili se pridružiti zimskim curkama, iako su one mjesec/ dva ispred nas?

AllieH
    27. Kolovoz 2018. 11:25

Cure, na zimskim bebama nisu iskljucivo trudnice s terminima nakon 21.12., nego s terminima vec od pocetka/sredine 11. mjeseca. A ima nas i jednako toliko i s terminima od pocetka godine pa do sredine 2. mjeseca. 

Luka ❤

Kikiriki
    27. Kolovoz 2018. 11:28

Ivana_G

Kikiriki

Pa da, možemo se dogovoriti jer vjerujem da će se ovdje pridružiti i sve nove curke koje su saznale za trudnoću… Pa možda i je bolje prebaciti se u neku "našu" :) ma da je meni svejedno… Kako se dogovorimo :) UUUUUUF ja ne mogu vjerovati da sam ušla u drugo tromjesecje, i uzbuđena sam i u strahu, ma sve mi je!! :)

Daa i ja isto,drago mi je da je prvo tromjesjecje proslo i sad nastupa kao "sigurnije" tromjesjecje mada i dalje sam strahu i tu i tamo mi prelete ruzne misli i strahovi ali onda opet se smirim kao bebica je vec veca,jaca i mozemo mi to . Jedan dan gledam robicu,drugi dan me strah da ne gledam mozda prerano i planiram,sanjam pa da se izjalovi. Ma bas vrtlog misli i emocija.

Ivana_G
    27. Kolovoz 2018. 13:12

Kikiriki

Ivana_G

Kikiriki

Pa da, možemo se dogovoriti jer vjerujem da će se ovdje pridružiti i sve nove curke koje su saznale za trudnoću… Pa možda i je bolje prebaciti se u neku "našu" :) ma da je meni svejedno… Kako se dogovorimo :) UUUUUUF ja ne mogu vjerovati da sam ušla u drugo tromjesecje, i uzbuđena sam i u strahu, ma sve mi je!! :)

Daa i ja isto,drago mi je da je prvo tromjesjecje proslo i sad nastupa kao "sigurnije" tromjesjecje mada i dalje sam strahu i tu i tamo mi prelete ruzne misli i strahovi ali onda opet se smirim kao bebica je vec veca,jaca i mozemo mi to . Jedan dan gledam robicu,drugi dan me strah da ne gledam mozda prerano i planiram,sanjam pa da se izjalovi. Ma bas vrtlog misli i emocija.

Dreams
    27. Kolovoz 2018. 14:13

Slažem se za novu temu s obzirom da smo većina kraj drugog početak trećeg mj 2019. 
    Tema zimske mislim da su dosta dalje od nas i da bi se mi tamo pogubile 😛 
    Možda zimsko/proljetne bebe 2019 haha nznm
    Meni je termin 13.3. 
    Otvorimo novu temu pa si napišemo datume 🙂 da znamo tko je kada.

Ee sad...moje prijepodne u kojem sam izludilaaaa...blago rečeno... 
    Znači odem po nalaz štitnjače, pa zatim odmah preko na pregled. Ispred mene neka starija žena da ne kažem baba stoji na šalteru želi se naručiti... Baš evo ide sa zračenja...žena joj kaže da napusti prostor i naruči se telefonom...ona se odmakne no i dalje se svađa pored šaltera...ja predajem papire,i ova sa šaltera sva prepadnuta kad je vidjela da sam trudna pita koliko dugo ti tu stojiš i krene se derat na babu da što prije izađe iz hodnika.
    Sva sam se odmah prepala....bila sam tamo možda 5,6,7 min iza nje...sad ne znam koliko se trebam brinuti zbog zračenja?
    Nakon toga dođem na red kod endo. ona cijelo vrijeme priča na mob nije me ni pogledala... Tipkala mi je nalaz dok je pričala i napisala mi nastaviti istu terapiju i kontrola za 6 mj.. Isprintala mi papir i dala mi ga... Ja pročitam i kad je konačno završila razg s djetetom koje se vrača sa popravnog pitam je zar ozbiljno kontrola za 6 mj s obzirom na trudnoću? A ona kraljica meni : a vi ste trudni? 
    Paa ja mislim da sam tad zamračila i kažem joj pa da ste manje pričali na mob i pročitali nalaz koji sam vam dala znali bi. Dobro kaže evo isprintati ću vam drugi kontrola je za 4 tj. 
    Osim što sam je htjela našamarat evo nemam drugi komentar....
    I što sad da nisam toliko puta pročitala da se štitnjača stalno kontrolira u trudnoći otišla bi kući i više ne bi dolazila... Pitanje što bi za tih 6 mj bilo i bi li bebi ili meni falilo hormona....
    Kakvi su to glupi propusti? A tek je početak 😱

Ajme sam vas sad ugnjavila al morala sam takva živčana podijeliti to s nekim...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.