1.tromjesjecje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dreams
    22. Kolovoz 2018. 13:42

Aosijek tako je, super da si to odmah riješila, vidjet ćeš da ćeš se puno bolje osjećati a dns sutra nakon trudnoće i kg će možda pasti...ja sam nakon uvedene terapije izgubila 5 kg bez promjene prehrane niti neke veće aktivnosti...no sad se nemoj time zamarati jer je najbitnije da budu nalazi ok i da bebi i tebi ništa ne fali 🙂 rijetko kad mogu pohvaliti našu bolnicu ali što se tice nuklearne i trudnica stvarno su super...
    Jesi nam ti dns bolje?? Muž jel ok? 

Aosijek
    22. Kolovoz 2018. 14:02

Pa bolje sam, imam tako neke promjene raspoloženja - kao da imam manje strpljenja za gluposti nečije 
    MM je isto bolje, jučer smo imali dugu šetnju navečer baš nam je godila,bome ćemo i danas tako. 

Za kg ne brinem.. npr.evo 9 tj sam sad i vaga stoji kao i prije trudnoće. 
    Kako ste vi ostale po tom pitanju ?
    Dreams nemaš potpis ne vidim koliko si trudna...

Dreams
    22. Kolovoz 2018. 14:23

11+1 sam...većinom sam preko moba ali kad budem na laptopu valjda ću znat napravit haha... 
    Ajde drago mi je da ste bolje oboje, ja sam isto manje tolerantna na gluposti tuđe ali trudim se ignorirat i ne živcirat se...što se kg tice nema baš nekog pomaka... Nekad kad stanem pokaže kg više nego prije t al to valjda jer stalno pijem punoo vode ili nakon lubenice haha...ako se važem ujutro kilaža je opet stara...
    Danas sam konačno išla vadit krv i odnijeti urin i nalazi su kako treba...sad još čekam novu štitnjaču i ovo sa transfuzije...i onda novi uzv... Ne mogu dočekati... 

Ivana_G
    22. Kolovoz 2018. 15:18

Aosijek

Pa bolje sam, imam tako neke promjene raspoloženja - kao da imam manje strpljenja za gluposti nečije
    MM je isto bolje, jučer smo imali dugu šetnju navečer baš nam je godila,bome ćemo i danas tako.

Za kg ne brinem.. npr.evo 9 tj sam sad i vaga stoji kao i prije trudnoće.
    Kako ste vi ostale po tom pitanju ?
    Dreams nemaš potpis ne vidim koliko si trudna…

Uuuuf blago vama. Ja nisam povracala niti slicno 13+3 sam i bome +3kg 😅😅

valentina98
    23. Kolovoz 2018. 10:35

Dali koja od vas ima baby watcher? Ja sam ga danas kupila, nađe mi otkucaje oko 145, pa od 80 pa od 40, sad ne znam sta je sta, koji su od bebe koji moji, nista mi nije jasno :/ pa ako koja ima iskustva sa time da mi malo pojasni 🙄🙄 

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

Redhead
    23. Kolovoz 2018. 16:39

zene kako ste? sta ima? nije me bilo duuuugooo.. vidim ima noviiih :D
    toliko stranica imam iscitat 😂

Kikiriki
    23. Kolovoz 2018. 21:23

Bok,cure evo i mene s godisnjeg. Ajde sad sam makar procitala zaostatke,i malo ste me umirile kad sam procitala da nisam jedina koja stoji s kg,u biti jos sam 2 kg u minusu i nikako da grama dobijem,a jedem sve sad i nema mucnina ni niceg vise. Uh. Valjda je sve to normalno. U uto idemo na uzv viditi bebicu,pa jedva cekam!! Nadam se da ste mi sve dobroo,i bas je lijepo viditi da nas ima sve visee 😊😁❤

Daddy's girl and mommy's world! ❤

Aosijek
    24. Kolovoz 2018. 08:04

Kikiriki, dobrodošla s go :) ja od srijede idem i jaaaako se veselim. Prije putovanja - isto u utorak - idem na uzv :)
    Ja nemam mučnina hvala Bogu i jedem normalno, nije da se trpam itd..i kile stoje. bolje da je tako nego da se lijepe. Počela sam sa terapijom Euthyrox...

Valentina, koliko si platila baby watcher i čemu od točno služi ? 

valentina98
    24. Kolovoz 2018. 12:23

da cujes bebine otkucaje ☺ bio je oko 400kn, ali je zeznuto ovako rano jer ne mozes tocno cuti, pomjesaju se otkucaji i ne znas na kraju sta je tvoje, a sta bebino.. pise u uputama tek id 14tt.. zato sam pitala jel ima koja iskustva da mi malo pojasni

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

Dreams
    24. Kolovoz 2018. 13:20

Pisala je Ivana mislim o tome ranije i da je već sa 8 tt slušala otkucaje ali nje nam nema...

Aosijek super da si počela samo ujutro na prazan stomak i bar pola sata sat ne jesi i ne piti  nakon tablete sigurno su ti i rekli...i vidjet ćeš već idući nalaz će biti bolji...

Kikiriki obavezno nam se javi u utorak ja idem 4.9 ne mogu više dočekatiii

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.