1.tromjesjecje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kristina 30
    29. Kolovoz 2018. 12:06

Bubamara ove bolove koje osjecas ja osjecam jos sada ali ne cesto. Maternica ti se siri i to je normalno. Bitno je samo da imas normalan iscjedak i da ti je trudnoca uredna. Meni je moj gin prepisal dulphastone kao da mi se maternica opusti posto sam vec bila trudna i imala carski zato osjecam te neke bolove u maternici ali ih na kraju nisam pila. Sad osjecam u samom venerinom brezuljku da me ponekad nesto probada legnem malo izmasiram i ok je..sve je to sirenje..pogotovo me kukovi i noge bole.. samo treba odmarati i pozitivno razmisljati i ne nabijati si nekakve strahove i stresove😇

bubamara992
    29. Kolovoz 2018. 12:37

Kristina 30

Bubamara ove bolove koje osjecas ja osjecam jos sada ali ne cesto. Maternica ti se siri i to je normalno. Bitno je samo da imas normalan iscjedak i da ti je trudnoca uredna. Meni je moj gin prepisal dulphastone kao da mi se maternica opusti posto sam vec bila trudna i imala carski zato osjecam te neke bolove u maternici ali ih na kraju nisam pila. Sad osjecam u samom venerinom brezuljku da me ponekad nesto probada legnem malo izmasiram i ok je..sve je to sirenje..pogotovo me kukovi i noge bole.. samo treba odmarati i pozitivno razmisljati i ne nabijati si nekakve strahove i stresove😇

Hvala Kristina 😊 pa do sada je sve ok bilo na kontrolama. Jedino sto sam imala dva spontana i imam trombofiliju, pa imam i terapiju utrogestan 3x2 i clexan. Zbog tog se prepadam na svaku promjenu i bol, ali vjerujem da je sve to normalno

Dreams
    29. Kolovoz 2018. 14:12

Ei cure koje ste obavile ovo već ako bi mi htjele napisati jel ovo ok nalaz ili trebam brinuti ...gledala sam na netu al s obzirom da vas je većina to obavila vjerujem da znate bolje.

Beaa
    29. Kolovoz 2018. 14:47

Dreams znas da je u medicini inače jedini test koji je dobar ako je pozitivan onaj na trudnoću, ostali Testovi su dobri ako su negativni. S toga to je dobra vijest :) 

Kikiriki
    29. Kolovoz 2018. 15:32

Dreams-nalaz je uredan. Oboje mora biti negativno. Mislim da je prvo za hepatitis i jos nesto,a drugo za toksiplazmozu. Nemoras brinuti. 😊❤

Daddy's girl and mommy's world! ❤

Kikiriki
    29. Kolovoz 2018. 15:35

Zaboravih napisati za indirektni antiglobulinski test - uredan je ako je negativan. Tako da superiska! 😊

Daddy's girl and mommy's world! ❤

Dreams
    29. Kolovoz 2018. 17:28

Hvala vam cure 🙂 ma ja sam se uplašila za taj igg i igm očito sam nešto krivo shvatila...

• asistentica
    29. Kolovoz 2018. 23:41

Evo da se i ja uključim. Svježa, planirana trudnoća - tek 5 tjedana. Prvi pregled 11.9. Termin prema netu 3.5. Čitam vas i lakše mi je jer i mene muči to širenje maternice. Već sam se i navikla na bol. :) Htjela sam vas pitati je li kome maternica u ivf-u i znate li kakve su komplikacije s tim? Puse svim budućim mamama, a i trenutnim. :)

Beba
    30. Kolovoz 2018. 08:15

asistentica

Evo da se i ja uključim. Svježa, planirana trudnoća - tek 5 tjedana. Prvi pregled 11.9. Termin prema netu 3.5. Čitam vas i lakše mi je jer i mene muči to širenje maternice. Već sam se i navikla na bol. :) Htjela sam vas pitati je li kome maternica u ivf-u i znate li kakve su komplikacije s tim? Puse svim budućim mamama, a i trenutnim. :)

Dobro došla ,urednu i laku trudnoću ti želim. Nisam skužila pitanje u vezi maternice i ivf.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Dreams
    30. Kolovoz 2018. 09:02

Asistentica dobro došla  želim ti urednu trudnoću, a odgovor ipak pričekaj od cura koje znaju bolje... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.