Bubamara ove bolove koje osjecas ja osjecam jos sada ali ne cesto. Maternica ti se siri i to je normalno. Bitno je samo da imas normalan iscjedak i da ti je trudnoca uredna. Meni je moj gin prepisal dulphastone kao da mi se maternica opusti posto sam vec bila trudna i imala carski zato osjecam te neke bolove u maternici ali ih na kraju nisam pila. Sad osjecam u samom venerinom brezuljku da me ponekad nesto probada legnem malo izmasiram i ok je..sve je to sirenje..pogotovo me kukovi i noge bole.. samo treba odmarati i pozitivno razmisljati i ne nabijati si nekakve strahove i stresove😇
Bubamara ove bolove koje osjecas ja osjecam jos sada ali ne cesto. Maternica ti se siri i to je normalno. Bitno je samo da imas normalan iscjedak i da ti je trudnoca uredna. Meni je moj gin prepisal dulphastone kao da mi se maternica opusti posto sam vec bila trudna i imala carski zato osjecam te neke bolove u maternici ali ih na kraju nisam pila. Sad osjecam u samom venerinom brezuljku da me ponekad nesto probada legnem malo izmasiram i ok je..sve je to sirenje..pogotovo me kukovi i noge bole.. samo treba odmarati i pozitivno razmisljati i ne nabijati si nekakve strahove i stresove😇
Hvala Kristina 😊 pa do sada je sve ok bilo na kontrolama. Jedino sto sam imala dva spontana i imam trombofiliju, pa imam i terapiju utrogestan 3x2 i clexan. Zbog tog se prepadam na svaku promjenu i bol, ali vjerujem da je sve to normalno
Ei cure koje ste obavile ovo već ako bi mi htjele napisati jel ovo ok nalaz ili trebam brinuti ...gledala sam na netu al s obzirom da vas je većina to obavila vjerujem da znate bolje.
Dreams znas da je u medicini inače jedini test koji je dobar ako je pozitivan onaj na trudnoću, ostali Testovi su dobri ako su negativni. S toga to je dobra vijest :)
Dreams-nalaz je uredan. Oboje mora biti negativno. Mislim da je prvo za hepatitis i jos nesto,a drugo za toksiplazmozu. Nemoras brinuti. 😊❤
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Zaboravih napisati za indirektni antiglobulinski test - uredan je ako je negativan. Tako da superiska! 😊
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Hvala vam cure 🙂 ma ja sam se uplašila za taj igg i igm očito sam nešto krivo shvatila...
Evo da se i ja uključim. Svježa, planirana trudnoća - tek 5 tjedana. Prvi pregled 11.9. Termin prema netu 3.5. Čitam vas i lakše mi je jer i mene muči to širenje maternice. Već sam se i navikla na bol. :) Htjela sam vas pitati je li kome maternica u ivf-u i znate li kakve su komplikacije s tim? Puse svim budućim mamama, a i trenutnim. :)
Evo da se i ja uključim. Svježa, planirana trudnoća - tek 5 tjedana. Prvi pregled 11.9. Termin prema netu 3.5. Čitam vas i lakše mi je jer i mene muči to širenje maternice. Već sam se i navikla na bol. :) Htjela sam vas pitati je li kome maternica u ivf-u i znate li kakve su komplikacije s tim? Puse svim budućim mamama, a i trenutnim. :)
Dobro došla ,urednu i laku trudnoću ti želim. Nisam skužila pitanje u vezi maternice i ivf.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Asistentica dobro došla želim ti urednu trudnoću, a odgovor ipak pričekaj od cura koje znaju bolje...
Sortiraj odgovore
Najstariji