Ei curke.. Evo da Vam se ja malo javim.. Ured o vas pratim .. Danas imamo pregled 15 tj. Je pa se nadam da cemo moc malo skicnuti spol.. Javim vam kako je proslo 😀
Ivana 28 sretno na pregledu i javii... Nadam se i ja da će se vidjeti spol...ali prije toga neka samo sve bude oke...
Valentina hahah to su te čari... Ne kužim zašto je otišla prva :/ ali nemoj se uopće zamarati time... Važno je da ste vi sretni i zadovoljni a kvocanje ignor na najjače i dobro..
Monika ma nije ni ništa hitno samo pitam jer sam bila na moru nisam vadila ništa na šta me poslala jer ono tek prvi tj u 9 mj idem na pregled pa kao imam vremena a sad me uhvatila panika kak držim uputnice 3tj kod sebe i nisam ništa obavila pa kao hoću stici mada znam u pravilu da sve bude max kroz tj dana. Hvala ti na odg
Tako i ja idem na pregled početkom 9.a nisam još niš obavila,ali bome niti neću do drugog tjedna jer je kod nas strašno vruće .
url=https://lilypie.com]
DANTE
Bok svima, bila sam na vađenju KG i RH prošli ponedjeljak na transfuz.u OS i danas su bili gotovi nalazi.
Hormoni štitnjače vađeni isti dan i isto danas gotovi.
Koliko se kužim u hormone ovo nije baš dobro...
Aosijek tsh nije dobar a ft4 bez obzira što je u granicama dosta je nizak on bi trebao biti viši...ideš li endokrinologu sada? Traži od dr opće prakse uputnicu za pregled i samo dođi s njom i nalazom odmah će te primiti.
No nemoj se previše brinuti .. Možda ti uvede neku min terapiju i bit će sve oke...
Aosijek tsh nije dobar a ft4 bez obzira što je u granicama dosta je nizak on bi trebao biti viši…ideš li endokrinologu sada? Traži od dr opće prakse uputnicu za pregled i samo dođi s njom i nalazom odmah će te primiti.
Neće li mi gin dati uputnicu ? ona mi je dala i za ovo vađenje...
ne moram ni reći da sam se na poslu u wc malo prije rasplakala...
Eii Aosijek nemoj plakati...nisam te nikako htjela uplašiti...ja imam problema s tim već godinu i pol... Također povišena i antitjela...meni su bila preko 1300 a tsh mi je bio 180, nešto ..i evo me ništa mi nije...poslikam ti stare nalaze ako ti što znači da vidiš... Uvedena mi je terapija i od tada se osjećam odlično i nalazi su do sada bili pod kontrolom...prvi u trudnoci je bio dobar a jucer sam vadila drugi pa ćemo vidjeti mada mislim da neće biti tako krasan ali ništa što se terapijom ne može srediti...
Možda ti dr ni ne da terapiju ili gin kaze da ne treba ali iskreno mislim da je najbolje da odeš endokrinologu da ti on sa sigurnošću kaže treba li ili ne jer gin i dr opće prakse nisu stručni u tome... Oprosti ako sam te prepala stv mi to nije bila namjera...moj savjet je samo da ne ostane sve samo na tom nalazu nego da odeš ipak na pregled...samo zbog bebe... Jer ona još nema svoju štitnjaču i ovisi o tvojim hormonima zato je bitno da su oni dobri....nemoj se toliko brinuti velika većina se s tim sretne u trudnoći i sve prođe u najboljem redu.
Dreams, ma nemoj se ispričavati nisam se rasplakala zbog tebe niti komentara već ono... strah, hormoni, sve pomješano ..stres na poslu, nadolazeći svatovi - za 2 tj., MM mi javlja da mu nije dobro ide ranije kući i sve eto baš danas ...
Znam ja da se to sve terapijom riješi, svakako ću otići ako mi gin ništa ne kaže do dr.opće prakse po uputnicu.
Prva trudnoća pa mi je sve novo...
jučer npr.u jednom dijelu kuće mi je mirisao zemni plin.. i osjetim ga samo u tom dijelu ( a plina ni blizu )... a za ručak sam kuhala mahune i od njih ni m od mirisa...
Hvala ti Dreams :) Vadim uvijek skup tih hormona i dobri su. Zadnje je vadeno zapravo taman nekad na pocetku ovog ciklusa u kojem sam ostala trudna. Vidjet cu hoce me doktorica sada na sljedecem pregledu slati opet. A i skuzila sam do cega je taj umor. Izmjerila sam tlak jutros - 95/55 tako da... Pijem vode, solim rucak i bolje je! Saljem pozdrave svima, cuvajte male mrvice!
Sortiraj odgovore
Najstariji