hej hej, evo i mene... nikako da se javim, pripreme su za svatove u tijeku...
Valentina, kako je prošao tvoj dan ?
Inače sam ok, manje grudi bole, zasad samo ujutro kad ustanem pa sjednem na krevet i imam osjećaj da sva težina padne u njih.
Od preparata pijem samo Elevit. Ovaj tjedan su mi gotovi nalazi štitnjače i krvne grupe.
Pregled kod gin.sljedeći utorak.
Ja sam danas evo super napokon malo predaha od mučnina očito ću morat i ja razgovarat s ginekologicom zasto aj jedina moram pit taj utrogestan a svi ostali koriste vaginalno.
Vidim sa vas je dosta na tim nekim terapijama? Čemu to? Imale ste neka loša iskustva ili?
Ja sam ima Pa spontani pa su mi preventivno dali tu terapiju tako su mi rekli da pijem do 12og tj
Ja sam danas evo super napokon malo predaha od mučnina očito ću morat i ja razgovarat s ginekologicom zasto aj jedina moram pit taj utrogestan a svi ostali koriste vaginalno.
Vidim sa vas je dosta na tim nekim terapijama? Čemu to? Imale ste neka loša iskustva ili?
Ja sam ima Pa spontani pa su mi preventivno dali tu terapiju tako su mi rekli da pijem do 12og tj
Aha, kuzim. Nisam znala tocno jel je radi toga, a vidim da vas dosta ima nekakve terapije... onda drzim fige da ovaj put bude sve kako treba!
Aosijek koliko se čeka za krvnu grupu? U Os si bila jel? Ja moram ovaj tj otići a nikako... Danas išla opet za štitnjaču...
Valentina čekamoo da se javiš 🙂🙂
A tebi Ana sretno u pripremama, kad je vaš dan?
Nznm zašto sam napisala ana hahaha valjda zbog a pa sam nastavila.... Ugl Aosijek
Cure, jel kod vas prisutan umor? Trenutno sam 8+1, mucnine su bolje (ili se bolje nosim s njima) :) samo je krenuo neki prepreveliki umor! Prije sam spavala po noci i onda malo popodne i to bi bilo to. Sada se nakon cijele noci probudim i doruckujem i mogu ici spavat. Do rucka sam ko zombi, bas se mucim koliko sam umorna. Poslije rucka kao mrvicu zivnem, ali opet spavam 2 sata bar. I onda ajde navecer postane ok iako bi u 9 mogla ici spavati. Ima li koja slicno iskustvo? Sa stitnjacom nisam nikad imala problema (kontroliram ju redovito jer u obitelji imam hipotireozu), neposredno prije trudnoce je bio uredan nalaz.
Ka_Ri umor u trudnoći u pravilu je normalan...ali ako je od štitnjače onda znači da moguće da je usporen rad kao što si i spomenila da imaš u obitelji...iskreno nije mi jasno zasto je zadnji nalaz od prije trudnoce....trebao te netko poslati sada...jer trudnoca je upravo okidač za štitnjaču...ja sam evo danas 11+5 i dvije kontrole sam imala za to vrijeme. Iskreno ti želim da bude sve ok ali ja se sa štitnjačom nikako ne bi igrala...
Izvadi tsh, ft3 i ft4. . Nikakav t4 i t3 ili samo tsh...to nije dovoljno. Govorim to jer većina dr nažalost odmahne rukom i kaže da to sve nije potrebno.
Aosijek koliko se čeka za krvnu grupu? U Os si bila jel? Ja moram ovaj tj otići a nikako… Danas išla opet za štitnjaču…
Valentina čekamoo da se javiš 🙂🙂
A tebi Ana sretno u pripremama, kad je vaš dan?
Dreams krvna grupa i indirektni coombs ti budu gotovi idući radni dan i upisuju se u trudničku knjižicu. A ostale pretrage ako su imala tipa HBsAg, TPHA,HCV malo duže. Jeb.... ja sam otišla na bolovanje pa taj posao sad radi jedna kolegica a druga je na godišnjem.
Pozdraaav cureee😊😊
bas se ne osjecam udano jedino sto svekrva non stop nesto kvoca 😂🤣 dan je odlicno prosao, svekrva osla prva doma i meni je to smjesno 😂
Kako ste mi viiii? Jel ima sta novoga? kako bebice?
Nama je danas po uzv 11tj, i jedino me leđa bole i malo mi je muka, razmisljam da odem na pregled jer nisam bila od 30.7, a rekla je da dodem nakon 3tj :))
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Sortiraj odgovore
Najstariji