1.tromjesjecje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kristina 30
    18. Kolovoz 2018. 23:33

Hvala na dobrodoslici..i meni je bilo jako muka na pocetku osobito ujutro, ponekad je trajalo i cijeli dan. Kad bi pojela isto muka,ponekad me drzala glad pa bi isla nesto pojesti i onda gledam sto da pojedem,sto god uzmem zvacem al nemrem progutat i tako je to stalo. Sad kad se ujutro probudim osjetim jaku glad kao da nisam jela tjedan dana,onda moram popit tabletu za stitnjacu i cekat pola sata da pocnem jest..a o podrigivanju da ne pricam😂s tim da sam imala problema i sa zatvorom po 3/4 dana ne ic na wc,sto god pojela uopce me nije otvaralo,crijeva su me znala boljet kao da me neko nozem rezucka dok sam trebala na wc,napuhnuta pa se namjestala da ispustim vjetar kad ono nista..sva sreca pa mi je to konacno sve stalo❤️

Kristina 30
    18. Kolovoz 2018. 23:37

Ja od kad sam saznala da sam trudna spavam na lijevom boku i kroz dan znam odspavat,a sad su me pocli boljet kukovi i noge koda sam pretrcala maraton i dobila upalu misica,pa par dana boli pa stane al ne potpuno pa opet boli,pa grudi,pa se namjestam sat vremena da zaspim i toliko sam umorna i toliko mi se spava da postanem zivcana jer nikako da zaspim😆pa onda grudi bole,slatke muke💕

malac_28
    19. Kolovoz 2018. 10:00

Meni se isto činilo nekako to previše folne, ali mi je doktor rekao da pijem i folacin i vitamine. Isto me grudi jako bole, ne mogu bit bez grudnjaka ili topića. 

• tim
    19. Kolovoz 2018. 10:41

Hej Cure, evo mene nakon tjedan dana bila sam na pregledu sad smo točno 7 tj. U utorak nam se već čuli srceko jako sam sretna zbog toga i nadam se da ćemo i nastavit u dobrom ritmu... žalila sam se da nemam nikakve simptome ali evo sad s ezalim jel ih imam i to mučninu cijele dane zadnjih par dana ne porvacam ak mi je strašno muka i konstantno osjećam neku glad. Vidim da su neke cure koristile utrogestan meni je isto prepisana 2 tabl prije spavanja ali oralno ne vaginalno a u uputama pise prva 3 mj. Samo vaginalno išla sam u ljekarnu pitat za to i rekli su po preporuci doktora da uzimam i da se može kako god imate vi kakva iskustva sa pijenje tih tableta a ne korištenjem vaginalno.?

Ivana.28
    19. Kolovoz 2018. 13:13

Ja pijem prenetal, aspirin, magnezij direkt i koristim utrogestan vaginalno 3x1 .. 
    Meni jako smeta utrogestan pa sada u utorak cu razgovarati sa doktoricom dali bi mozda moglo bez njega .. 
    Inace nemam neke stalne simptome i trudnoca mi je stvarno mitna hvala Bogu .  
    Ja sam sad u razmisljanju oko spola 🤣 u utorak cu pitati pa ako se beba namjesti kako treba, mozda saznamo.. 

Kristina 30
    19. Kolovoz 2018. 18:58

Ja nista ne koristim vaginalno i nikakve tablete ne pijem osim za stitnjacu i novalac..bila sam malo prehladena i imala malo povisenu temp pa sam svalo malo pratila da nebi slucajno jako narasla i rekao mi da jedino lupocet smijem piti.
    A za sto koristis aspirin?

• Wonderland19
    19. Kolovoz 2018. 22:26

I ja sam se zalila da uopce nemam simptome i trudnocu ne osjecam a danas cijeli dan gladna i bas to nista mi se ne jede a moram jer mi je muka pa sam u slancima nasla spas. 
    Vaginalno sam koristila cyclogest do 8tt, sad pijem duphastone 3×1, folacin i uzimam prenatal. Meni su rekli da se visak folne ode sa mokracom

Ivana_G
    20. Kolovoz 2018. 09:02

Jutro curke, evo i mene... upala uha prosla, krenula na posao :)
    Kako ste?? Da vas pitam jel se kojoj vec vidi trbuscic? :) Mi 13+1 i bome se vec vidi, u haljinama najvise 😁💃

• tim
    20. Kolovoz 2018. 10:54

Ja sam danas evo super napokon malo predaha od mučnina očito ću morat i ja razgovarat s ginekologicom zasto aj jedina moram pit taj utrogestan a svi ostali koriste vaginalno.

Ivana_G
    20. Kolovoz 2018. 11:33

tim

Ja sam danas evo super napokon malo predaha od mučnina očito ću morat i ja razgovarat s ginekologicom zasto aj jedina moram pit taj utrogestan a svi ostali koriste vaginalno.

Vidim sa vas je dosta na tim nekim terapijama? Čemu to? Imale ste neka loša iskustva ili?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.