Drage sve,pridružujem vam se na ovoj temi... U 6 tt sam 😊 sretno svima i svima urednu trudnoću zelim ❤️
Cure sa koliko tjedana ste vi radile one triple testove,nuhalni i to? Ja sam za sl pregled naručena kad ću već bit 13.tj
Makar sam odlučila vodit i privatno trudnoću jer nekako nemam povjerenja u svoju gin,a ne mogu je mijenjat,već sam bila drugdje i situacija nije bajna ,ova moja je još dobra kakvih sve ima,samo šta mi se čini da nije dovoljno stručna,a nekako mi se čini da smo mi IVF trudnice ipak poseban slučaj.
Ja sam radila sa 12 . Tj.
Da :) 24.02.2019 <3
Meni je 25.2 :)
Bebice na kraju zime :) Jedva cekam! 💕
Hej curke, mene ubija nesanica.. 😔 Evo koliko je sati, a ja ne mogu zaspati.. Valjda je sve to normalno.. U utorak imam pregled i nikako ne mogu docekati.. Taman 15 tj i nadam se mozda polozaju bebe da vidimo spol 😀
Mene bas obrnuto, otkako sam trudna puno spavam, uvijek nesto sanjam i to najcesce nesto stresno i od cega se uzrujam pa se probudim usred noci. Vec me lagano to umara 😔😓
Rose1234 dobro došla :)
Ivana. 28 ja imam sličnih problema, meni se zna užasno spavat i preko dana i navečer tako da jedva držim oči otvorene, a kad legnem dugo mi treba da zaspim, a dok nisam bila trudna zaspala bi u tren oka.
Zdravo..eto i ja sam ovdje nova pa da Vas sve skupa pozdravim🤗u 13om sam tjednu💕pa da se malo druzimo i savjetujemo🤗imam curku od 11 godina i bebulinu koju ili kojeg iscekujemo..ne znamo jos spol☺️Meni je iskreno sve ovo ponovno novo iskustvo❤️
Nisam citala sve od prije o cem se raspravljalo a zanima me jel koristite kakve tablete(vitamine) u trudnoci? Ja sam pila elebaby 4 mj prije trudnoce i tokom trudnoce ne znam do kojeg tjedna tocno i nakon toga elenatal,s tim da mi je gin rekel da prestanem to piti i da pijem folacin koji je na recept do 12og tjedna a nakon toga dok potrosim kutiju neka si kupim neke viramine pa sam si jucer kupila Novalac reko mi u ljekarni da su te najbolje pa sam kupila. Inace imam i problem s stitnjacom bila mi je 3,25 i na terapiji sam pijem euthyrox 25mg pa je pala na 2,0 al i dalje moram uzimat terapiju.
Cure evo i mene...bila sam na moru pa nikako da se javim...
Valentina uživaj u svom danu danas 😍
Novim curama želim dobrodošlicu..
Kristina i ja pijem terapiju, kontrola svaka 4tj pa se nadam da će sve biti ok.
Za sad i dalje pijem samo folnu 10+4 sam
Ja sam u 8.-om tt i pijem folacin i elenatal.
Ja uopće nemam apetita, a ako ne jedem bude mi muka.. Ništa mi se ne jede, sve pojedem preko volje. Jel ima još koja takvo iskustvo?
Pozdrav novim curama :) Prije trudnoce sam pila magnezij i prenatal (Novalac - navodno jedan od najboljih na nasem trzistu trenutno). Od plusa pijem Solgarov folacin. Ako pijete folacin koji zbilja ima puno folne, mislim da vam onda drugi dodaci s folnom zbilja ne trebaju :/ Vidite s dr .
Malac, imam takvih dana. Ne jede mi se nista, ako ne jedem sva sam slaba i muka mi je, a ako pojedem u vecini slucajeva mi je opet muka (ponekad povratim). Bolje mi je kad jedem stalno po malo. Oskudan dorucak pa neka vocka pa svega tanjur rucka pa opet neka uzina. U principu jedem stalno, ali jako malo.
Sortiraj odgovore
Najstariji