1.tromjesjecje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malac_28
    16. Kolovoz 2018. 11:30

Jesam, al je doktorica rekla da je po velicini bebe 6tt. :) meni je samo bitno da srceko kuca i da bude sve ok :) 

Cloud
    16. Kolovoz 2018. 11:46

Naravno, to je najbitnije. Istom se i ja nadam i molim iduci tjedan. 
    Cure, dal je koja od vas zacela pri ranoj ovulaciji?

valentina98
    17. Kolovoz 2018. 08:47

Čao cure, ja se nisam javljala ovih dana jer pripremamo za svatove sutraaa :) 🤗🤗 
    malo sam se uplasila sinoc pa ako mi moze koja od vas dati neki savjet, naime htjeli smo imat odnose sinoc ali meni je dolje kao da je sve nabubrilo, kako bi objasnilo, kao da je toliko uska da ne moze penis proci.. jednostavno mi je stvaralo nelagodu i onako neugodna bol, zanima me jel ima koja iskustva sa time i dali je ti zabrinjavajuce? Ispricavam se na glupom pitanju :/ 

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

• Ivana2707
    17. Kolovoz 2018. 12:38

Pozdrav svim mamama i koje ce to postati. ja sam evo nova, pa da vas sve lijepo pozdravim i pozelim vam lijepu trudnocu i jos ljepsi porod.. ja sam takodjer na pocetku7 tjd), druga trudnoca, nadam se da ce sve dijepo proci i da ce mo se lijepo druziti ;)

Lena08
    17. Kolovoz 2018. 13:26

Valentina

Čao cure, ja se nisam javljala ovih dana jer pripremamo za svatove sutraaa :) 🤗🤗
    malo sam se uplasila sinoc pa ako mi moze koja od vas dati neki savjet, naime htjeli smo imat odnose sinoc ali meni je dolje kao da je sve nabubrilo, kako bi objasnilo, kao da je toliko uska da ne moze penis proci.. jednostavno mi je stvaralo nelagodu i onako neugodna bol, zanima me jel ima koja iskustva sa time i dali je ti zabrinjavajuce? Ispricavam se na glupom pitanju :/

Valentina meni osobno se to nije dogodilo, sve jace i intenzivnije osjecam, no nista slicno tome se nije dogodilo. Mozda jednostavno se ne osjecas spremnom i posto je sve osjetljivije dolje radi toga taj cudan osjecaj si imala. Moj zarucnik i ja imamo spolne odnose od pocetka jer tek jucer sam bila na prvom pregledu, krvarenja nema tako da smatram da mogu i osjecam se ok tokom odnosa i jucer sam dobila zeleno svjetlo. Nemoj forsirati ako ne ide. 

• Ka_Ri
    17. Kolovoz 2018. 13:34

Valentina, slazem se sa Lenom. Mozda nisi spremna pa budes u grcu i onda je zbog toga sve stisnuto i ne ide. Jedino mi se nesto slicno znalo dogoditi na utrogestanima. Oni bi mi isusili rodnicu pa bi bez lubrikanta bilo tesko i malo bolno na pocetku. Ne brini i uzivaj danas u svome danu :) :) Zelim vam svu srecu! 

• vallyv
    17. Kolovoz 2018. 23:07

Ivana_G

Da :) 24.02.2019 <3

Meni je 25.2 :)

Ivana.28
    18. Kolovoz 2018. 00:42

Hej curke, mene ubija nesanica.. 😔 Evo koliko je sati, a ja ne mogu zaspati.. Valjda je sve to normalno.. U utorak imam pregled i nikako ne mogu docekati.. Taman 15 tj i nadam se mozda polozaju bebe da vidimo spol 😀

Beba
    18. Kolovoz 2018. 08:35

Cure sa koliko tjedana ste vi radile one triple testove,nuhalni i to? Ja sam za sl pregled naručena kad ću već bit 13.tj
    Makar sam odlučila vodit i privatno trudnoću jer nekako nemam povjerenja u svoju gin,a ne mogu je mijenjat,već sam bila drugdje i situacija nije bajna ,ova moja je još dobra kakvih sve ima,samo šta mi se čini da nije dovoljno stručna,a nekako mi se čini da smo mi IVF trudnice ipak poseban slučaj.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Beba
    18. Kolovoz 2018. 08:40

Ivana.28

Hej curke, mene ubija nesanica.. 😔 Evo koliko je sati, a ja ne mogu zaspati.. Valjda je sve to normalno.. U utorak imam pregled i nikako ne mogu docekati.. Taman 15 tj i nadam se mozda polozaju bebe da vidimo spol 😀

Ja sa nesanicom nemam problema,najviše sa imunitetom-stalno sam prehlađena i nemam baš apetita,iako nemam baš neke mučnine,ali baš mi se ne jede,a inače s tim stvarno nemam problema,unazad par dana svako jutro krvarim iz nosa. Eto,nismo sve iste,svako tijelo reagira na drugi način 

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.