Beba Zdravlje i njega bebe 19. rujna 2017.

Nova ogradica za kadu olakšat će vam kupanje bebe!

Foto: Instagram/Baby Dam
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Roditelji znaju koliko je stresno kada se malo dijete kupa u kadi. Iako djeca obično uživaju u vodi, pjeni i patkicama, mamama i tatama je uvijek najvažnija sigurnost djeteta

Svakom roditelju je sigurno poznata ova scena: vaše maleno i najdragocjenije biće, za koje ste vi potpuno odgovorni, kupa se u kadi i veseli se svojim igračkama i veselo se smije. Vi ste uvijek pored njega kako biste bili potpuno sigurni da se neće poskliznuti ili utopiti. A dijete često poleti na sve strane za svojom omiljenom patkicom. I baš zbog toga koliko god dijete uživa roditelj je uvijek na oprezu.

beba računalo laptop Možda te zanima... Top 10 gadgeta koji olakšavaju život novim roditeljima Roditelji

Ograda za djecu koja se postavlja u kadu novi je hit među dječjom opremom i može roditeljima olakšati kupanje djeteta. Ogradica se stavlja u dio kade koji želite, a roditelj može sjediti u drugom dijelu i odrediti koliki prostor trebe djetetu. Baby Dam omogućava jednostavan pristup djetetu, a i potrošnja vode bit će smanjena, a i može se koristiti godinama. 

 

A post shared by Baby Dam USA (@babydamusa) on

 

A post shared by Baby Dam USA (@babydamusa) on

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.