Beba Zdravlje i njega bebe 22. prosinca 2017.

Mama tvrdi da tata ne bi trebao kupati kćer jer 'nemaju iste dijelove'

Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Žena iz Queenslanda objavila je post u kojem je objasnila kako je zabranila svom mužu da kupa njihove kćeri zato što vjeruje da djevojčice trebaju kupati njihove majke jer "one imaju iste dijelove".

Kada se radi o roditeljstvu, timski rad se smatra idealnim rješenjem. Jedan radi večeru, dok drugi kupa djecu, a onda opet prvi uspavljuje djecu. Međutim, jedna mama iz Australije ima potpuno drugačiji pogled na roditeljstvo što je objavila na Facebooku i time izazvala zanimljivu raspravu.

Žena iz Queenslanda objavila je post u kojem je objasnila kako je zabranila svom mužu da kupa njihove kćeri zato što vjeruje da djevojčice trebaju kupati njihove majke jer "one imaju iste dijelove".

Heather Whitten Možda te zanima... Zašto je fotografija tate sa sinom pod tušem izazvala takvu pozornost? Roditelji

"Muž je ljut na mene jer sam mu rekla da ne želim da on kupa naše dvije kćeri u kadi ili pod tušem. Jednostavno se ne osjećam ugodno kada to muškarac radi", napisala je mama iz Australije, a njezinu objavu je prenio Daily Mail. Mama koja je ostala anonimna dalje objašnjava: "Rekla sam mu da nemam nikakvih problema kada je u pitanju kupanje našeg sina, on je dječak. Samo vjerujem da djevojčice trebaju kupati njihove majke, a dječake očevi".

Možda te zanima... Rasprava: Treba li tata voditi kćer u ženski toalet? Roditelji

Prema njezin riječima tata nije oduševljen zbog ove zabrane. "Suprug misli da mislim kako je bolestan". Ali ona je pokušala opravdati svoje razmišljanje nakon što su je kritizirali na Internetu te objašnjava: "U današnje vrijeme puno ljudi igra na "kartu zlostavljanja" , ja samo ne želim djeci dati priliku da uopće razmišljaju o tome".

Kontroverzni post naišao je na puno reakcija na društvenim mrežama, a većina komentatora je osudila ženu. "Mislim da ti fali koja daska u glavi, ne bi čak ni smjela razmišljati tako jer svog partnera stavljaš u istu kategoriju u kojoj je seksualni predator na djecu", samo je jedan od komentara na društvenim mrežama.

Možda te zanima... Mama na meti kritika zbog fotke u kadi sa sinovima Vrtić

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.