Roditelji Tatina zona 20. siječnja 2016.

'I muški toaleti trebali bi imati stolove za previjanje beba'

pelene, tata, beba
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Tata dvoje djece i autor bloga 'Dads Who Change Diapers', Scotty Schrier smatra da bi stolovi za previjanje beba trebali biti postavljeni i u muškim toaletima, a ne samo ženskim

"Bio sam s obitelji vani na večeri, a budući da sam kao tata jako uključen u brigu o bebi, rekao sam ženi da ću ja promijeniti pelenu našem sinu. Ušao sam u toalet i uopće nisam pomislio da tamo neće biti stola za mijenjanje pelena", ispričao je tata dvojice sinova, Scotty Schrier.

No, u tom restoranu nije bilo stola u muškom toaletu, a Schrier je primijetio da većina muških toaleta nije opremljena da bi ispunila potrebe današnjih modernih očeva. "Kao da svi misle da je to ženski posao, a nije. To je posao i mame i tate, oboje smo roditelji", rekao je.

Zbog toga je pokrenuo blog 'Dads Who Change Diapers', gdje nudi interaktivnu kartu na kojoj tate mogu pronaći mjesta koja imaju stolove za previjanje beba te je pozvao očeve na bojkot mjesta koja ih nemaju.

I glumac Ashton Kutcher, tata jednogodišnje Wyatt, ispričao je svoje iskustvo s ovim problemom, a prošle godine ponudio je mjestu koje ima stol za previjanje beba u muškom toaletu - besplatnu reklamu na svom Facebook profilu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.