Roditelji Sretna mama 24. travnja 2016.

Emotivna fotografija koja prikazuje stvaran trenutak majčinstva

fb mama
Foto: Facebook/The Barefoot Mum
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Prekrasnu fotografiju mame Kelli Bannister koja pod tušem tješi svoju bolesnu djevojčicu Summer snimio je njen 5-godišnji sin

Prekrasna fotografija majke koja drži u naručju svoju 20-mjesečnu bolesnu djevojčicu ispod tuša, izazvala je brojne reakcije. Mama Kelli Bannister fotografkinja je i blogerica iz Australije i objavila je sliku na svom Facebook profilu The Barefoot Mum. No, ono što je nevjerojatno je da je fotografiju slikao s mobitelom njen 5-godišnji sin.

"Nakon dva tjedna brige o moja dva dječaka koja su imala gripu, bilo je samo pitanje vremena kad će se i najmlađa Summer razboljeti. Imali smo par teških dana i noći bez spavanja i obje smo bile iscrpljene", izjavila je 30-godišnja Kelli za Daily Mail Australia.

Jutro kad je fotografija snimljena, Summer je počela nekontrolirano kašljati. Uzela ju je u naručje, ali je već postajala histerična. Skinula je obje i ušle su pod tuš kako bi se Summer smirila. U tom trenutku je 5-godišnji sin ušao u kupaonicu s mobitelom govoreći joj da je dobila poruku. Prije nego ga je odložio i izašao, snimio je par fotografija. Kelli kaže da je do navečer zaboravila na to. Kad se sjetila, išla je pogledati snimke i objavila jednu uz prekrasan status:

"Razmišljala sam da li da objavim ili ne, ali ovo je stvarno i jedno od najgorih dijelova majčinstva koji, u jednom trenutku, sve prolazimo! Dio na koji vas ništa i nitko ne može pripremiti, dio kad bi dali svaki djelić svog bića kako bi se vaše jadno dijete ponovno osjećalo dobro. Svaki plač i suza slama vam srce malo po malo i samo želite da ste to vi umjesto njega. Danima nisam spavala i iscrpila sam se mentalno i fizički, ali kao i svaka Mama, nastavila sam! Jutros dok je Summer kašljala, bolesna i ljuta, moji majčinski instinkti rekli su mi da nas obje stavim pod tuš sa smirujućim zvukom tekuće vode i toplinom tijela koja se dodiruju. Smirila se za par minuta....onda je moj 5-godišnjak došao i snimio ovu fotografiju!! Tako stvaran emotivan trenutak Majčinstva u svoj slavi...neuredna punđa i sve!!!"

I was debating whether or not to post this, but this is real, raw, and one of the absolute worst parts of Motherhood...

Posted by The Barefoot Mum on Monday, 18 April 2016

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.