Roditelji Tatina zona 24. svibnja 2016.

Zašto je fotografija tate sa sinom pod tušem izazvala takvu pozornost?

Heather Whitten
Foto: Facebook/Heather Whitten
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Nakon što je mama postavila na društvenu mrežu fotografiju gdje njen muž tješi njihovog bolesnog sina pod tušem, iznenadila se mnobrojnim negativnim komentarima na fotografiju za koju vjeruje da 'pokazuje dirljiv trenutak intimnosti između tate i sina'

Mama Heather Whitten, inače fotografkinja, na Facebooku je objavila fotografiju svog supruga kako pod tušem tješi njihovog bolesnog sina Foxa. Od kad je postavljena, podijeljena je nekoliko desetaka tisuća puta u par tjedana, ali je također nekoliko puta uklonjena s Facebooka zbog kršenja pravila o golotinji.

U bolnici zbog trovanja salmonelom

U svom statusu, Heather je napisala kako je iznenađena mnogim negativnim komentarima na fotografiju koja po njoj pokazuje dirljiv trenutak intimnosti između tate i sina. Fotografija je slikana u studenom 2014. i tu noć je Fox završio u bolnici zbog trovanja salmonelom.

'Prekrasna scena me jednostavno preplavila'

"Thomas je proveo sate ispod tuša s njim, pokušavajući mu spustiti visoku temperaturu i puštajući da voda s njih ispere povraćanje i proljev kako su dolazili", napisala je nastavljajući kako ju je sjedeći pod tušem s njima, jednostavno ta scena preplavila. "Ovaj čovjek. Ovaj muž i partner i otac. Bio je tako strpljiv i pun ljubavi i jak s našim malim sinom u krilu. Šaptao je Foxu da će biti u redu i da će se on brinuti o njemu. Riječi su bile tako smirene i iskrene". 

Ima li išta loše u zajedničkom kupanju s djecom?

Mama pod tušem vs. tata pod tušem: gdje je razlika?

fb mama Možda te zanima... Emotivna fotografija koja prikazuje stvaran trenutak majčinstva Roditelji

Nedavno je slična fotografija uzburkala javnost, ali nije maknuta s Facebooka. Na njoj mama Kelli Bannister pod tušem tješi svoju bolesnu djevojčicu Summer, a fotografiju je snimio petogodišnji sin. "Razmišljala sam da li da objavim ili ne, ali ovo je stvarno i jedno od najgorih dijelova majčinstva koji, u jednom trenutku, sve prolazimo! Dio na koji vas ništa i nitko ne može pripremiti, dio kad bi dali svaki djelić svog bića kako bi se vaše jadno dijete ponovno osjećalo dobro", napisala je u statusu koji možete pročitati u članku Emotivna fotografija koja prikazuje stvaran trenutak majčinstva.

Napišite nam u komentarima ispod članka koje je vaše mišljenje: ima li razlike između ovih fotografija?

Helen Carmina Photography Možda te zanima... Stop cenzuri majčinstva: ovo su stvarna ženska tijela Roditelji

Nakon što je Facebook privremeno uklonio viralnu fotografiju golog majčinog tijela s golom bebom na kojoj se vidi ožiljak od carskog reza, autorica je fotografiju ponovno objavila u znak protesta protiv cenzure majčinstva

#standupstripdown This was the image that I talked about in my interview with Rebecca last week. This was November...

Posted by Heather Whitten on 2. svibnja 2016

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.