Beba Zdravlje i njega bebe 03. listopada 2017.

'Djed s odjela intenzivne njege' brine o bebama čiji roditelji ne mogu biti s njima

Foto: Facebook/Children's Healthcare of Atlanta
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Stariji čovjek koji volontira u jednoj američkoj bolnici već 12 godina postao je zvijezda društvenih mreža zbog svojeg suosjećanja i predanosti prerano rođenim bebama na odjelu intenzivne njege

Stariji čovjek, poznatiji kao 'djed s odjela intenzivne njege' postao je zvijezda društvenih mreža nakon objave fotografije na kojoj drži u naručju prijevremeno rođenu bebu. Fotografija je ubrzo prikupila više od 200 000 likeova te je dosad podijeljena više od 60 000 puta. Uz fotografiju stoji i pozadina priče o ovom djedu i onome što radi posljednjih 12 godina.

They call him the ICU Grandpa. On Tuesdays, he visits the PICU to hold babies whose parents can’t be with them that day....

Posted by Children's Healthcare of Atlanta on 27. rujna 2017

"Zovu ga djed s odjela intenzivne njege. On utorkom posjećuje odjel intenzivne njege na pedijatriji u bolnici u Atlanti kako bi držao bebe čiji roditelji ne mogu biti s njima taj dan. Njegovo ime je David Deutchman i volontira u bolnici više od desetljeća."

Otac sa sinovima Možda te zanima... Tata i sin brinu o prerano rođenim blizancima 'klokan njegom' Beba

Beba na fotografiji zove se Logan, a radi se o bebi Palčiću koji je u bolnici šest tjedana. Njegova mama snimila je fotografiju nakon što je jedno jutro došla do bolnice i pronašla ovog čovjeka kako grli njezinog sina, a bolnica je nakon toga objavila fotografiju na svojoj Facebook stranici. 

The ICU Grandpa of Children's Healthcare of Atlanta

By now, you've probably heard about our ICU Grandpa. Here's a look at the hospital legend doing what he does best.

Posted by Children's Healthcare of Atlanta on 29. rujna 2017

"Logan je u bolnici već šest tjedana. Svaku večer, njegova mama odlazi kući kako bi bila s njegovom starijom sestrom i svako jutro, vraća se natrag u bolnicu zabrinuta kako nedostaje svom malenom dječaku." I zasigurno mu nedostaje majka, ali malo manje zahvaljujući Davidu, koji svojom nježnošću pomaže bebama već godinama

Možda te zanima... Fotografije koje pokazuju bol roditelja prerano rođenih beba Beba

Nažalost, roditelji ne mogu ostati cijeli dan i cijelu noć s bebama, a posebno ako imaju drugu djecu kod kuće kojoj se moraju vratiti. Iako su medicinske sestre, tehničari i liječnici s odjela intenzivne njege poput anđela, imaju puno posla, a volonteri poput ovog djeda dragocjeni su i bolnici i roditeljima djece o kojoj brinu. Zbog odjeka koji je izazvala ova fotografija, očito je kako je predanost ovog čovjeka i njegova ljubav prema bebama itekako imala ogroman učinak.

beba mama Možda te zanima... Bebe koje se češće dodiruje i miluje bolje napreduju Beba

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.