Beba Razvoj u 1. godini 16. prosinca 2016.

Ruka joj je bila manja od prstena, ali dokazala je da je malo čudo

mollie perrin
Foto: Screenshot Youtube
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Mala Mollie, koju je tata fotografirao sa svojim prstenom kao narukvicom, rođena je 13 tjedana prerano. Liječnici su njenim roditeljima rekli da ne očekuju da će preživjeti više od tri tjedna. No, Mollie ih je sve razuvjerila

 

Dirljiva fotografija male Mollie uhvatila je trenutak kad je otac James po prvi put primio svoju 3 mjeseca prerano rođenu kćer. Mollie je tada bila stara 25 dana i tako malena da je njegov vjenčani prsten bio veći od njenog zapešća. 

Mollie Perrin rođena je 13 tjedana prerano i doktori su rekli roditeljima da neće živjeti više od tri tjedna. Prije rođenja dijagnosticiran je poremećaj u radu posteljice (zastoj rasta ploda, to jest IUGR) pa se Mollie nije razvijala.

Majka Stephanie primala je injekcije steroida kako bi Mollie što više narasla. 27. travnja poslana je na hitni carski rezunatoč tome što Mollie težila manje od 500 grama. Liječnici su rekli da je hitan porođaj presudan za njezino preživljavanje. Malo čudo Mollie rođena je s 481 gramom i 25.5 centimetara, u 27. tjednu trudnoće.

Prije rođenja, majka je dva tjedna boravila u bolnici, gdje su liječnici svaki dan provjeravali kuca li joj srce i je li živa. Sad mala ratnica ima preko 2,5 kilogramapuštena je kući i primjer je da nikad ne treba gubiti nadu.

Pročitajte priču hrvatske palčice rođene u 23. tjednu trudnoće

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.