Beba Zdravlje i njega bebe 21. listopada 2016.

Predivna fotografija prerano rođene bebe koja zrači od sreće

fb
Foto: Facebook/Love What Matters
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Ova curica rođena je prijevremeno i sa samo 1,7 kg. No nakon samo pet dana roditeljima je podarila ovaj predivni osmijeh i pokazala svima da je veliki borac

Slika bebe stare samo pet dana osvojila je internet. Ova curica rođena je prijevremeno sa samo 1,7 kilograma. Njezina mama Lauren Vinje objavila je fotografiju uz ove riječi: 

"Naša prva kćer ovdje je stara samo pet dana. 1,7 kg. Sretna je što je živa! U ovu sliku sam često gledala kako bih izdržala uspone i padove naših dana na odjelu neonatalne intenzivne skrbi. Život je dragocjen!"

Fotografija je objavljena na Facebook stranici Love What Matters. Dirnuti ovim predivnim smiješkom puno roditelja podržalo je obitelj djevojčice objavljujući fotografije njihovih mališana koji su također rođeni prerano i trenutaka kada su se prvi put nasmiješili. 

Mali borci: Prekrasne fotografije prerano rođene djece

Mama Kristine Koma objavila je u komentarima fotografiju svog nasmiješenog sina u inkubatoru. "Naša prva beba rodila se prošle godine s 25,6 tjedana i 950 grama. Ovo je prvi put kada se nasmijao. Bio je star mjesec dana. Bilo je prekrasno i uvijek ću se sjećati tog trenutka". 

Druga mama Angela Soilleux napisala je: Rekli su mi da se moja djevojčica nikad neće smijati nakon što je preživjela moždani udar kada se rodila s 33 tjedna. Ona voli dokazivati drugima da su u krivu. Šaljemo vam zagrljaje i puno osmijeha! 

'Moja curica, rođena sa samo 480 grama, izborila se za život'

"Our first daughter at five days old. 3 lbs. 14 oz., she was happy to be alive! This picture was one I looked at often...

Posted by Love What Matters on Sunday, 16 October 2016

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.