Beba Mama poslije poroda 26. svibnja 2018.

Video: Tri mame pokazale kako izgledaju prvi tjedni s bebom

Foto: YouTube/Canary
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Pogledajte jedinstven video koji pokazuje kako život s novorođenčetom izgleda iz perspektive triju mama

Novorođenče: maleni čovječuljak koji plače, spava, jede i nema nimalo kontrole nad svojim tjelesnim funkcijama. Ti prvi sati, dani i tjedni s novorođenom bebom često su nejasna slika sreće, suza (vaših i bebinih), osjetljivosti i nedostatka sna

Možda te zanima... Što sam naučila da je normalno u prvih pola godine s bebom Roditelji

Majčinstvo je prekrasno, bez sumnje, ali uvijek postoje oni skriveni dijelovi o kojima se rijetko govori. Majčinstvo, posebno s tek novorođenom bebom - često je i iscrpljujuće i bolno. Usamljeno. Uključuje duge sate gledanja u to maleno biće koje ne prestaje plakati. Zbunjujuće, ponekad zastrašujuće i većinu vremena budno, posebno dok ostatak svijeta spava. 

Pismo samoj sebi kad sam tek postala mama

U jedinstvenom i pomalo nekonvencionalnom videu, tvrtka Canary je uz tri mame pokazala kako izgleda realnost tih prvih tjedana s novorođenom bebom. I iako trudnoća, porod i majčinstvo izgledaju drugačije za svaku majku - vjerojatno ćete pronaći neke sličnosti i suosjećati s ovim mamama:

Možda te zanima... 30 komičnih istinitih činjenica o četvrtom tromjesečju s bebom Beba mama, beba Možda te zanima... Kako zapravo izgleda biti mama... prvi put Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.