Trudnoća Trudnica 14. veljače 2019.

'Čarobna trudnoća': Komičarka pokazala sve trudničke faze

Foto: Instagram/amyschumer
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Otkako je objavila svoju trudnoću, glumica i komičarka Amy Schumer zabavlja nas sa svojim nezaboravnim i potpuno iskrenim trudničkim zapisima na Instagramu

Komičarka Amy Schumer prošlu jesen objavila je kako očekuje bebu sa suprugom Chrisom Fischerom, a samo njezina objava trudnoće već je bila drugačija nego što to obično budući roditelji rade.

Za početak, Amy nije sama ni objavila da je trudna već je to učinila njezina prijateljica preko 'Instagram priča'. A sama Amy neposredno nakon toga objavila je fotku Meghan Markle i Princa Harryja sa svojim i suprugovim licem fotošopiranim na njihovim tijelima. Duhovita glumica čak se i našalila da je Meghan Markle njezina 'suparnica' budući da je trudna u isto vrijeme kad i ona. 

trudnica, hrana Možda te zanima... Trudnoća je blažena, ali da barem traje tri mjeseca Roditelji

Svi koji poznaju njezin smisao za humor, mogli su predvidjeti da ovo trudničko putovanje neće uključivati klasične trudničke fotografije, priču o čarobnoj maternici ili veliko otkrivanje spola bebe preslatkim videom. To jednostavno nije Amy. Umjesto čarobne trudnoće, Amy je podijelila sve one detalje iz trudnoće o kojima se često ne govori - one pomalo mučne, nezabavne i nimalo čarobne trudničke trenutke.

Počelo je slatko...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My precious

A post shared by @ amyschumer on

Amy je slatkom fotkom pokazala svoj budući trudnički trbuščić. Trudnoća ide po planu...zasad!

Šest dana nakon objave trudnoće slijedi prva 'katastrofa'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

first trimester had me like #soblessed

A post shared by @ amyschumer on

Prvo tromjesečje utjecalo je na glumicu na način da je završila licem duboko u tanjuru. I dok je ostalo nejasno je li Amy samo ispunjavala svoje trudničke želje za hranom - jasno je da se nije previše zabavljala. 

Amy pokazuje svoj trbuščić na ulici, potpuno opremljena trudničkom odjećom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👩‍👩‍👧

A post shared by @ amyschumer on

Za razliku od njezine 'protivnice' Meghan Markle - Amy se ne odijeva elegantno (čak ni zbog mnogobrojnih Paparazza) kako bi istaknula svoj trbuščić. Ona se odijeva za sebe. Ne objavljuje fensi trudničke fotografije niti pokušava biti trudnička trendseterica, važno je da joj bude ugodno u njezinoj trudničkoj trenirci. 

"Jako sam sretna što sam trudna, ali ovo je sr*nje."

Amy je bila hospitalizirana i prisiljena otkazati svoje nastupe zbog trudničke hiperemeze, stanja koje je popraćeno ozbiljnim mučninama. Neprestano povraćanje, ozbiljna dehidracija i iscrpljujuće mučnine

Možda te zanima... Trudna glumica u bolnici zbog jakih mučnina: 'Tko kaže da je drugo tromjesečje lakše?' Trudnoća

Amy Schumer povraća i objavljuje svoje 'radosti' na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Turn sound off if you have a weak stomach. This was my ride to my show at @tarrytownmusichall tonight and a picture from the end of my set. I love doing stand-up more than anything and I hate cancelling shows. I have to postpone some until I feel human again. But i will make up these dates and we will have a great time. I’m so proud of my stand up right now and can’t wait to share it. Thanks to the amazing crowd tonight for being so warm and such great laughers and for being cool with my sweatpants and slippers on stage. Shots by @marcusrussellprice we are shooting a doc of me these past few months leading up to a special Im filming and you will see that I’m strugglin right now. But I’m so grateful and excited to be a mom. I’m grateful I have access to healthcare, as we all should have. But I guess what I’m really saying is Fuck Hyde-Smith and anyone who voted for her. My feelings on her are best expressed by the above video. And I don’t usually agree with speaking ill of crackheads, but she has a crackhead looking mouth. Tiny racist teeth confederate ass campaign with her crack mouth said she would attend a public hanging. #crackmouth #tinyracistteeth #hyperemesisgravidarum

A post shared by @ amyschumer on

Otkazala je još nastupa. Iako njezine objave nisu najugodnije za gledati, osvrnula se na ozbiljno stanje u trudnoći koje je često podcijenjeno i o kojem se svakako treba više govoriti. 

Ponovno povraćanje...

Jadna!

Možda te zanima... Trudna Jessica pokazala natečeno stopalo: 'Ima li lijeka? Pomozite!' Trudnoća

Šale s njezinom najvećom 'protivnicom' Meghan Markle ne prestaju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Loved my outfit during my set tonight!

A post shared by @ amyschumer on

"Jako mi se sviđala moja haljina tijekom sinoćnjeg nastupa", napisala je glumica. 

Možda te zanima... Urnebesni skeč o porodu koji će sve mame razumjeti Trudnoća

Amy je napokon završila sa zatvorom u trudnoći.

Zatvor u trudnoći pogađa oko 72 posto trudnica, a Amy je bila jako ponosna što je napokon normalno išla na zahod.

Amy je izašla iz kupaonice i premjestila se na plažu!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I puke anything I eat up until 4pm. But then I’m like...#baywatch #eyecandy #DandG

A post shared by @ amyschumer on

Glumica se šalila da je u Baywatchu! "Povratim sve što pojedem nakon 16 sati, ali onda sam kao...#baywatch", napisala je u opisu duhovitog videa. 

Amy je ušla u treće tromjesečje

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Coupla 🐳 s #3rdtri #cantseemyvag

A post shared by @ amyschumer on

Komičarka je ušla u treće tromjesečje i nazvala samu sebe kitom. Prigodno se fotkala iza lažnog kita i pozirala uz još jedan od njezinih duhovitih hashtagova u kojem je istaknula kako više ne može vidjeti svoju vaginu

Možda te zanima... Trudnicu napali jer se žalila: Moramo li voljeti svaki dio trudnoće? Trudnoća

Vrijeme je za tortu!

Amy napokon može pojesti malo torte kako bi proslavila skorašnji dolazak svoje bebe, a za poklon od svoje šogorice dobila je tortu u obliku guze zajedno s vaginom iz koje prigodno izlazi beba. Uf! 

Možda te zanima... Koje zvijezde očekuju bebu ove godine? Trudnoća

Amy se testirala na trudnički dijabetes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fingers crossed sisters 🧚🏼‍♀️

A post shared by @ amyschumer on

U svojoj nedavnoj objavi, Amy je popila odvratni napitak za test glukoze kako bi saznala ima li gestacijski dijabetes. OGTT test obično se radi između 24. i 28. tjedna trudnoće i važan je za otkrivanje ove trudničke komplikacije koja često nema simptoma, ali taj 'sokić' definitivno nije užitak za popiti. Kako preživjeti testiranje na trudnički dijabetes?

Koliko je poznato, glumica i komičarka trebala bi roditi u proljeće, a vjerujemo kako nas čeka još zanimljivih i duhovitih objava iz njezinog trudničkog putovanja

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.