Beba 03. svibnja 2023.

Mama obrijala sinu glavu da mu naraste gušća kosa – reakcije su vrlo podijeljene

Foto: TikTok snimka zaslona
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Tvoje dijete, tvoja pravila. Slažemo se. No, kad se video tvojih „pravila“ nađe na TikToku, onda moraš biti spreman na komentare i reakcije drugih na ta „pravila“. Vrlo je jednostavno.

Svi smo čuli za onu teoriju prema kojoj kosa naraste još čvršća i gušća kad ju obriješ. Možemo to nazvati teorijom, a sigurno će neki reći i da je – bapska priča. Možda stvarno pali, a možda i ne. Činjenica je da svaka žena zna da dlačice koje se obriju, narastu još čvršće i gušće. No, je li tako s kosom, vjerojatno nije znanstveno dokazano. Ipak, pričalo se nekoć kako su mame brijale svojoj djeci kosicu kako bi kosa ojačala…

Možda te zanima... Ova parodija komentara mama na FB grupi je savršeno točna i gotovo uznemirujuće istinita! Trudnoća

Tu je teoriju, priču ili kako god je zvali, čula i jedna mama koja je odlučila isprobati radi li to stvarno. Ne na sebi, nego na – svom djetetu. Radi se o mami koja je video objavila na svom profilu pod nazivom tator_totts, a njezin je sin još uvijek beba.

U videu mama pokazuje ponosno ćelavu glavicu svoje bebe, te kaže „Ono kad ne kažeš nikom, a obriješ glavu svog sina kako bi mu kosa narasla gušća i jednolično prekrivala glavu.“ I, dobro, radi se o bebi, kosa nije ključna i prijeko potrebna, ali postupak je možda malo neočekivan i neobičan.

@tator_totts He’ll thank me later lol my mom did this to my brothers and they all have the best hair in the family🤦🏽‍♀️ #buzz#fyp#babyboy#tradition#k18results#yolo#cutie#viral#trending ♬ big weenie - ❁ཻུ۪۪♡ ͎. 。˚ °

Očekivano, pak, komentari su bili vrlo podvojeni. Neki su jednostavno ustanovili da je ovo tek mit i da kosa neće biti ništa gušća zbog tog, dok su drugi govorili kako se to u njihovoj obitelji redovito radi bebama. Dok jedni žale zašto im roditelji nisu to napravili, kao i autorica videa, drugi govore kako su im istu stvar napravili, a nema nikakvog učinka.

Oni nešto šaljiviji samo su napisali „I zamisli da sad ta kosa nikad ne naraste…“ ili „I onda nikad više ne naraste…“ A kako je mama napisala u komentaru videa „Bit će mi zahvalan jednom! Moja mama je to napravila mojoj braći i oni imaju najbolju kosu u obitelji!“ jedna ju je komentatorica pitala može li vidjeti kosu njenog brata, no, nije bilo odgovora.

Možda te zanima... Mama dala ime sinu prema pokojnom psu i uzburkala internet Beba

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.