Roditelji Sretna mama 09. travnja 2024.

Iskreni video: 'Ovako izgleda živčani slom jedne mame'

Foto: Facebook/ Sarah Van Sickle
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

'Ovako izgleda živčani slom jedne mame', poručila je u emotivnom videu mama Sarah, naglašavajući kako nitko nije savršen - ni roditelji pa tako ni djeca

Svaki roditelj će vam reći - kada djeca imaju ispade, najčešće se i mi roditelji osjećamo kao da bismo htjeli imati ispade zajedno s njima, a ponekad se upravo to i dogodi. 

Kad mamina frustracija vikne: Ne mogu više!

Jedna mama snimala je sebe dok je zajedno sa svojim djetetom imala živčani slom u automobilu. U videu koji je objavila na svom Facebooku, mama Sarah sjedi u svom automobilu i plače dok njezin sin plače još jače u svom epskom ispadu bijesa. "Ovako izgleda živčani slom jedne mame", napisala je Sarah u opisu videa. 

mama djeca dućan svađa kupovina vikanje Možda te zanima... Ne gledajte me kao da sam grozna mama! Roditelji

'Na kraju dana, svi radimo najbolje što možemo'

"Dosta mi je ljudi koji pokazuju samo savršenu stranu roditeljstva na društvenim mrežama. Danas sam proživjela jedan od najgorih dana otkako sam postala mama. Umorna sam. Psihički i emocionalno iscijeđena. Osjećam se poput promašaja. Potpuno zbunjena zašto moje dijete ima najgori ispad bijesa na svijetu, bez ikakvih razloga. Osjećam krivnju što vičem na njega, a još više osjećam krivnju što se želim zavući u rupu iz koje ne želim izaći", rekla je mama. 

Život s četverogodišnjakom: 'Ovo ja plačem na parkiralištu vrtića'

"Nismo savršeni. Nisu ni naša djeca. Svi smo mi ljudi. Svi mi gubimo živce. Plačemo. Postajemo frustrirani. Gubimo strpljenje. Trebamo pomoć. I na kraju dana, svi radimo najbolje što možemo", zaključila je na kraju. 

blogerica constance Možda te zanima... Svakoj mami koja je ikad pomislila da je promašaj - ovo moraš pročitati Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.