Beba 17. ožujka 2023.

Mama dala ime sinu prema pokojnom psu i uzburkala internet

Foto: TikTok snimka zaslona
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Dati ime svom djetetu nije lak posao, a uvijek će se naći netko tko se ne slaže s tvojim odabirom ili tko će ti iza leđa govoriti kako je tvoj odabir čudan, smiješan, grozan… No, nekima će se to događati manje, nekima više.

Kad god se pokrene rasprava o psima, nema šanse da se ne javi barem netko tko će usporediti pse i djecu. I redovno će se netko zgražati nad time govoreći kako je to jednostavno nedopustivo, dok će drugi razumjeti i podržati ovakvu usporedbu. A kako bi se tek oni prvi zgražali kad čuju da je mama dala isto ime djetetu i – psu?

Možda te zanima... Ne, stvarno nije zabavno plašiti dijete samo za pet minuta slave! Roditelji

Sigurni smo da bi bilo svakakvih komentara! A ova je mama imala hrabrosti to objaviti i podijeliti sa virtualnim svijetom svoj odabir imena djeteta. Naime, nije uopće problem u imenu, jer se njezin sin zove Henry Myles.

No, u videu koji je objavila, mama Ambyr je napisala pomalo šaljivo tekst koji je mnoge šokirao „Čekaj, stvarno si nazvala dijete po psu?!?“

@ambyrs_ Missing him so much 😭😭 they woulda been besties for sure #myles #crying #baby #babiesoftiktok #babiesanddogs ♬ original sound - Sarah Cothran

Naime, Myles je bilo ime njezina psa koji je preminuo dva dana prije nego se Henry Miles rodio. Vrlo kontroverzno je i ono što je mama dodala: „Sigurna sam da imaju istu dušu“.

Ipak, mnogi komentatori na video imali su, začudo, pozitivne reakcije. „Zašto ne nazvati dijete po nečem najčišćem na ovom svijetu?“ rekla je jedna komentatorica, dok se druga našalila „Ipak mislim da ja ne bih mogla svoje dijete nazvati Stinky (Smrdljivko)“.

Osim tog, bilo je komentatora koji su podijelili gotovo jednako iskustvo, odnosno pokazali mami Ambyr da nije jedina. Jedna je mama napisala kako je izgubila psa 24 sata prije nego se rodio njezin sin, koji danas ima srednje ime Charlie, prema psu.

No, mnogi su ipak reagirali negativno. U svom idućem videu Ambyr je izdvojila neke od takvih komentara. Bili su čak i zlobno šaljivi.

„Zobena kašo, nazvana si po najhrabrijoj mački koju sam poznavala!“, „Ovo je moj sin Scooby Doo“, Upoznajte mog sina, Krumpirka“.


Možda te zanima... Viralni video pokrenuo raspravu: Ljubiti svoju djecu u usta ili ne? Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.