Beba Igre za bebe 20. lipnja 2018.

Pošaljite nam fotku djeteta s omiljenom igračkom i osvojite poklon paket

Foto: promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Svako dijete ima svoju omiljenu igračku i naravno stalno je nosi sa sobom. Kako bismo nagradili tu važnu vezu između djeteta i njegove omiljene igračke poklanjamo vam deset paketa BioGaia

Omiljena igračka koju dijete nosi sa sobom nije samo zabava nego i utjeha. Plišane igračke ili dekice, poznate su kao "prijelazni objekt", a ti predmeti omogućuju veliku utjehu i podršku maloj djeci. Plišani medo ili kostim Supermana pružit će im sigurnost kada ulaze u prostoriju punu nepoznatih ljudi ili kada ih ostavite u vrtiću. Zato je bitno da prihvatite opsesiju pojedinim stvarima i dopustite da ih dijete nosi sa sobom.

Budući da je ta veza vrlo važna za dijete, odlučili smo razveseliti roditelje i djecu. Najslađe fotke mališana s omiljenom igračkom Klokanica i BioGaia nagradit ćemo s deset poklon paketa koji sadrže: malu torbicu, uzorak BioGaia kapi od 2ml, BioGaia kemijsku, BioGaia čarapice i BioGaia plišane igračkice

Kako prijaviti fotografiju?

Putem obrasca u ovom članku pošaljite fotografiju djeteta s omiljenom igračkom i kratki opis zašto vaš mališan ne može bez nje, od 20. do 25. lipnja 2018. Deset najslađih fotografija objavit ćemo u pobjedničkom članku i nagraditi ih poklon paketima. 

Pročitajte detaljna pravila nagradnog natječaja.

 | Author: Promo Foto: Promo

Fill out my online form.

BioGaia® prve kapi sa živim, aktivnim bakterijama

BioGaia® proizvodi u svom sastavu jedini na tržištu sadrže L. reuteri DSM 17938. Prolaze analitička ispitivanja na kojima je dokazano da ne sadrže gluten, laktozu, niti mliječne bjelančevine. BioGaia® Baby Protectis kapi zasad su jedine na tržištu koje nemaju konzervansa, a imaju najdulji period nakon otvaranja, čak tri mjeseca.

Sigurne su i učinkovite za primjenu od prvog dana rođenja, što govori i sama činjenica da su u svakodnevnoj upotrebi na Odjelu za neonatologiju u rodilištima diljem Hrvatske. Pet BioGaia® Baby Protectis kapi na dan kao i jedna BioGaia® Protectis tableta za žvakanje zadovoljavaju dnevnu dozu laktobacila.

U svim ljekarnama pronađite i BioGaia® Baby Protectis kapi koje dolaze u kombinaciji s vitaminom D te najnoviji oblik pakiranja kapi u inovativnoj tubici pod nazivom BioGaia® Protectis Baby Easy dropper kapi 5ml.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.