Beba Razvoj u 1. godini 11. rujna 2016.

Igračke crvene boje bebama su najzanimljivije

beba igračke igrčaka
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Djeca, dok rastu, počinju osluškivati svijet oko sebe, te se hvataju za predmete i okreću ih k sebi. Kako biste potaknuli razvoj vaše bebe, važno je da mu pružite ljubav i mogućnost da se igra

Bebe do trećeg mjeseca života najčešće gledaju svoju majku i slušaju njezin glas. Međutim, pokazuju zanimanje i za okolinu. Dakle, kada vaša beba navrši tri mjeseca vrijeme je da razmišljate o kupnji igračaka. U prvoj godini života potrudite se da igračke budu jednostavne, lagane, mekane i svjetlijih boja. Također, igračka mora biti velika kako je dijete ne bi moglo progutati. Najbolji odabir su zvečke i generalno igračke koje ispuštaju neki zvuk.

Vodič kroz igračke za bebe od 0 do 12 mjeseci

Za prvih šest mjeseci života vaše bebe odaberite gumene lutke ili životinje. Odaberite igračke crvene boje, jer su one najzanimljivije bebama. Najbolji izbor su igračke koje se mogu objesiti iznad kreveta kako bi beba uživala u njima. Čim bebi počnu nicati prvi zubići, uzmite gumene igračke koje će beba rado stavljati u usta.

Na što paziti kad kupujete igračke?

Nakon prvih šest mjeseci, možete kupovati vašem mališanu plišane igračke, prostirku za igru ​​ili igračke koje se kreću. Odaberite igračke koje se sklapaju i razne geometrijske oblike koje beba mora slagati, te razvijati moždane vijuge.

Koje su najbolje didaktičke igračke?

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.