Vrtić Igre za djecu 11. studenoga 2016.

Nova i rabljena odjeća, obuća i igračke po super cijenama

dječja odjeća
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Zima brzo dolazi, tople kapice, buce i skafander treba pronaći! Da vas od troškova ne zabole novčanik i glava, posjet dječjem buvljaku pokazat će svima što je ušteda prava!

Dođite u Maštograd (Božidarevićeva 9, Maksimir) na 7. Dječji buvljak u nedjelju, 13. studenog od 10-13 sati! Na buvljaku u Maštogradu, moći ćete kupiti novu ili rabljenu opremu, odjeću, obuću i igračke za bebe, djecu i trudnice.

Uz kupnju zgodnih komada odjeće, obuće i igračaka, klince ćemo razveseliti balonima a roditelje kuponima s popustom za proslavu dječjeg rođendana

Ovo događanje već godinu dana organizira skupina mama koje su zaključile da prodajom novih i korištenih komada robice i drugih potrepština za bebe i djecu mogu rasteretiti gužvu u ormarima i uz mali budžet opremiti svoje klince za novu sezonu. 

Do sada je održano šest Dječjih buvljaka, s time da svaki puta prodaju druge mame okupljene u facebook grupi Dječji buvljak Maštograd. Svi zainteresirani za prodaju mogu se prijaviti za neki od budućih termina buvljaka u grupi Dječji buvljak Maštograd

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.