Beba Dojenje 20. travnja 2020.

Urnebesnim bikini selfijem pokazala probleme mama dojilja

Foto: Instagram/zoehendrix
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Australska reality zvijezda Zoe Hendrix objavila je fotografiju koja pokazuje kako dojenje utječe na veličinu grudi. I mnoge mame se odmah poistovjetile s njom

Australska reality zvijezda i mama suočila se s vrlo relativiziranim problemom dojenja. Kad je Zoe Hendrix podijelila na Instagramu fotografiju izgleda svojih grudi kao posljedicu dojenja, većina mama se odmah složila s njom. 

"Jedna od mnogih radosti dojenja. Pitala sam se zašto sam toga dana dobila nekoliko pogleda u bazenu", napisala je na Instagramu ispod fotografije svog dekoltea. Doista, jedna joj je dojka primjetno veća od druge. Jedna je kao balon, a druga kao malo manji balon.

"Suosjećam s tobom", komentirala je jedna mama njezin post. Druga je rekla, "Hahaha. Izgledam ovako većinu vremena. Samo koristim svoje dijete kao štit kad smo kod bazena da ih sakrijem!!!"

One koje su to prošle, shvaćaju tu prirodnu nejednakost pa su, iako znaju sve, ipak zahvalile ovoj mami što je to tako lijepo i slatko, objasnila javnosti.

chichi Možda te zanima... Evo kako grudi izgledaju prije i poslije izdajanja Beba

"Uostalom, neke žene izgledaju još čudnije, ako beba papa samo iz jedne dojke, što također nije ništa neobično. Tad jednostavno radi samo jedna "pumpa", a druga se "ispuše" i lako privikne na takav režim", prokomentirale su i one koje su svoje bebe dojile baš tako.

Ovo nije prvi put da je zvijezda objavila vijest o stvarnosti novog majčinstva

Jasno, njeni obožavatelji vole njezinu iskrenost! I mi također. Da, svi mi koji se bavimo neujednačenim grudima i pomirile smo se s asimetričnim postporođajnim tijelima, zahvalni smo na još jednom postu koji baca malo svjetla na to kako mame stvarno izgledaju!

Možda te zanima... GRUDI Beba

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.