Beba Dojenje 26. studenoga 2015.

Fotografija dojenja koju svaki tata mora vidjeti

mama bean dojenje
Foto: Mama Bean Parenting/Facebook
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Ova fotografija slavi drugu godišnjicu dojenja i priču ove obitelji o borbi s dojenjem, tandemskom dojenju blizanaca i prije svega, velikoj podršci partnera mame koja doji

Facebook stranica Mama Bean Parenting često objavljuje prekrasne fotografije dojenja, a ova fotografija ima posebnu priču. Mama Marina odlučila se fotografirati s mužem i dvoje blizanaca kako bi proslavila drugu godišnjicu dojenja. Ova fotografija slavi priču o njihovoj borbi s početnim problemima s dojenjem, tandemskom dojenju i velikoj podršci koju je od početka imala od obitelji, a posebno partnera i oca njihove djece.

Mama Bean je na svom blogu objasnila da dojenje može biti jako teško i zahtjevno, stoga je iznimno važno imati podršku obitelji i ohrabrenje okoline. Također, dodala je da od mnogih mama često čuje da ih se posramljuje zbog produljenog dojenja, iako i Svjetska zdravstvena organizacija preporučuje dojenje do dvije godine ili duže. Često čuje i da se trudnice koje nose blizance upozorava da niti ne pokušaju dojiti jer neće uspjeti. 

"Dojenje mojih dječaka zauzima vrlo posebno mjesto u mom srcu. Drago mi je da sam imala cijelo 'selo' podrške da dojim svoju djecu", rekla je mama s fotografije i objasnila da ne bi uspjela bez podrške muža

Mama Bean kaže da bi ovu prekrasnu fotografiju trebao vidjeti svaki partner mame koja doji, jer povezanost, zajedništvo i potpora nešto su što se nikad ne smije podcijeniti.

Mama s poznatih fotografija: Samo sam htjela dojiti

Mama Marina says:"We had photographs taken to celebrate making it to two years nursing twins. After struggling with...

Posted by Mama Bean Parenting on 23. studeni 2015

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.