Trudnoća Trudnica 15. siječnja 2016.

'Nakon trudnoće moje grudi više nikad neće biti iste'

Chrissy Teigen
Foto: Birdie Thompson/IPA/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

"Moje bradavice su nekako čudne. Drago mi je što sam toliko pokazivala svoje grudi na Instagramu, jer sad vidim da više nikad neće izgledati isto!", duhovito je komentirala svoje grudi trudna manekenka Chrissy Teigen. Jesu li se vaše grudi promijenile u trudnoći?

Manekenka Chrissy Teigen, koja sa suprugom glazbenikom Johnom Legendom očekuje njihovo prvo dijete, nakon višegodišnje borbe s neplodnosti, duhovito je komentirala kako su joj se u trudnoći promijenile grudi. 

"Tek sam ušla u drugo tromjesečje, a grudi su mi već narasle na veličinu 40 DD. Moje bradavice su nekako čudne. Drago mi je što sam toliko pokazivala svoje grudi na Instagramu, jer sad vidim da više nikad neće izgledati isto!", rekla je Chrissy na talk showu FabLifeShow, koja je prošli mjesec objavila i da očekuje curicu.

U emisiji se raspravljalo o grudima i modni stručnjak savjetovao je kako vizualno povećati grudi, a Chrissy je izvadila silikonske umetke koje manekenke često koriste na snimanjima za kupaće kostime kako bi im grudi izgledale ljepše. 

7 čudnih promjena u trudnoći koje ne biste očekivali

Grudi se počinju mijenjati već u trudnoći

Kakve se sve promjene događaju na grudima kada žena zatrudni i je li uobičajeno da se smanjuju kada se prestane s dojenjem, objašnjava predsjednica Komore primalja Barbara Finderle.

"Promjena na grudima se dogodi u trenutku kada žena zatrudni. Tijekom trudnoće dojke pod utjecajem hormona gotovo uvijek postanu napete i pune. Mliječne žlijezde već tijekom trudnoće dožive brojne promjene. Bez obzira na to doji li žena ili ne, njene grudi proizvode mlijeko, ponekad već i u trudnoći. Ako žena iz ovog ili onog razloga ne doji, mlijeko se prestane proizvoditi nekoliko tjedana nakon poroda. U svakom slučaju radi se o postepenom povećanju grudiju koje se ubrzo nakon prestanka dojenja vraćaju u prvobitan oblik", kaže.

Ove promjene događaju se i majkama koje ne doje. Promjena oblika dojki kada majke prestanu s dojenjem medicinski je posve uobičajena jer se žlijezde u dojkama vraćaju u svoj stari oblik, a ostaje višak kože. Potroše se čak i zalihe masnih stanica koje su se prikupljale tijekom trudnoće.

Ipak, nitko ne može predvidjeti hoće li se grudi promijeniti jer je to individualno i ovisi o cijelom nizu faktora, a predsjednica Komore primalja objašnjava kako su nekome grudi nakon trudnoće i dojenja manje, dok su drugima znatno veće.

Kako očuvati elastičnost kože i lijepu kožu dekoltea?

Double your cup size! Chrissy may be rockin' a 40DD but she jokes with Joe Zee to double them! Find out the trick!

Posted by FABLifeShow on 13. siječnja 2016

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.