Vrtić 18. lipnja 2024.

Tretman lica 'kakicom jednoroga' nije za svakog. Ali The Rock to može podnijeti!

Foto: Sarah Meyssonnier / REUTERS / Pixsell
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Kad si tata djevojčice, onda s vremenom navikneš na zahtjeve koji ti nisu baš bliski i oguglaš na postojanje nekih granica… Barem donekle. A ako si The Rock, onda u potpunosti izbrišeš granice!

Tate djevojčica su posebna sorta ljudi – ili barem takvi trebaju postati. Nije lako jednom muškarcu, barem onima koji svoj muževni stil njeguju odmalena, prepustiti se lakiranju noktiju ili glumiti čajanku s barbikama ili, smijemo li uopće spomenuti, pristati na odijevanje baletne suknjice. Neki očevi na takve kompromise nikad ne pristanu, ali postoje i oni drugi, koji su navikli na sve i oguglali na sve.

Možda te zanima... Dwaynea Johnsona kćeri dotjerale – bojanjem glave ružičastim ružem Vrtić

Jedan od njih je i Dwayne Johnson, koji, čini nam se, zapravo sasvim neprikladno nosi nadimak „Stijena“, odnosno The Rock. Možda bi mu trebalo nadjenuti neki novi nadimak, poput „The Girl Dad“ ili u svakom slučaju nešto „mekanije“ od stijene. No, dobro, znate da se šalimo, zar ne? Treba biti dovoljno tvrd da bi si mogao priuštiti koketiranje sa ženskom stranom. Ovom bivšem profesionalnom hrvaču i popularnoj „mrgi“ iz brojnih filmova.

The Rock je na svom Instagramu prije nekoliko dana objavio video još jednom od tretmana ljepote kakve mu kćeri često pripremaju. Od njega ne bismo manje niti očekivali, ali ovo je baš istinski vrhunac zasad, čak i za njega. Na ovo ne bi pristao svaki tata, i ne samo zbog ženskog aspekta…

Dwayneove kćeri, Jasmine (8) i Tiana (6), tati su priredile pravi mali tretman za opuštanje – tretman lica šljokicama. Možeš li poželjeti bolje?! Ako si djevojčica od 6, 7, 8 godina – teško. No, ako si mišićava filmska zvijezda – hm, moglo bi se naći boljih verzija. Ali ne i za Dwaynea! Inače, video je snimljen na Dan očeva, pa tako Dwayne u opisu videa kaže:

„Nema boljeg načina da započnete Dan očeva od 'Magical Glitter Facial' aka Unicorn Poo 🦄 💩 😂

Dwayne je objasnio i kako se našao na ovom tretmanu. Objasnio je da je bio u svom uredu oko 5 sati ujutro i čekao da se probude njegova dva „mala tornada“. U jednom trenutku je čuo „stampedo malih trčećih koraka“ i tada je čuo tri stvari zbog kojih je shvatio da to „NEĆE dobro završiti...“

Te tri rečenice bile su: „Tata, imamo iznenađenje za Dan očeva“, „Lezi dolje“ i „Ovo bi te moglo peći za oči“, a izgovorile su ih njegove dvije kćeri.

Kad ti dijete kaže „ovo bi te moglo peći za oči“, prvi poriv je pobjeći glavom bez obzira. No, hrabri tata Dwayne to nije napravio, nego je hrabro legao i prepustio se tretmanu lica jednorogovom kakicom, kako kaže.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dwayne Johnson (@therock)

„Lako padam na takve stvari - naše bebe brzo rastu i znam da će doći vrijeme kada će svi odrasti i trčanje do tate ujutro više neće biti ovakva tatina stvarnost“, priznao je Dwayne.

Djevojčice, koje Johnson dijeli sa suprugom Lauren Hashian, neumorno su mu prekrivale lice i čelo dok je on pohvaljivao njihov rad prije nego što su odlučile da ne žele sve potrošiti. Na kraju krajeva, kažu da je važno biti pažljiv s njegom lica uz Unicorn Poo – moraš paziti da ne isušiš kožu ili da ne postane preosjetljiva.

„VOLIM OVO i uzet ću svaku sekundu ove magije tate dok je mogu dobiti“, rekao je Dwayne u opisu videa. „Samo daj🦄💩😂

I mi želimo jednorogovu kakicu! Ako ćemo imati blistav ten poput The Rocka! No, šalu na stranu – svaka mu čast na ovom potezu! Znamo da mu nije bilo lako...

Možda te zanima... Dwayne Johnson bit će Maui u filmu Vaiana (Moana), a to je najavio sa svojim kćerima Školarci

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.