Vrtić 31. ožujka 2023.

Dwaynea Johnsona kćeri dotjerale – bojanjem glave ružičastim ružem

Foto: Instagram, @therock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Tate su tako slabi na svoje kćeri da im često dopuste baš svašta! Lakiranje noktiju nekima je već svakodnevica. Ono što ne bi prije nego što su imali kćeri niti pomislili, sad se podrazumijeva…

Lakiranje noktiju za tatu? Nema problema. Može jedna frizura s mašnicom? Naravno! Hoće li tata glumiti balerinu? Sve za svoju princezu! Iako je to donedavno bilo još poprilično osjetljivo područje, danas će većina očeva ipak popustiti i dopustiti da ih kći uredi. Neki će se, istina, i dalje nećkati i osjećati nelagodno, ali mnogi će ipak „pregristi jezik“ i dopustiti. Barem u privatnosti njihova doma.

Možda te zanima... Tata tetovirao omiljenu životinju svoje kćeri i njena reakcija je neodoljiva Roditelji

No, Dwayne Johnson je kategorija za sebe po tom pitanju! Ne samo da je već dugo poznat po tom da ga kćeri redovno uređuju, nego za njegove djevojčice, čini se, nema granica kad se o dotjerivanju radi. Nije se jednom našao u središtu pažnje medija, baš zbog tog. I sad je opet tako! Kćeri su mu napravile takav makeover da jednostavno ne možeš ne oduševiti se ovim!

Kad su ga pitale mogu li ga urediti, tata Dwayne je odgovorio da ima sastanak na Zoomu za 10 minuta, ali one su inzistirale. „Molim te, bit će brzo,“ rekle su, a tata je na to ipak pristao, uz molbu da mu srede samo nokte i da – bude zgodan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dwayne Johnson (@therock)

I naravno da je bio – zgodan! Odnosno, jedna od kćerkica je inzistirala na tom da je sad – djevojčica, a ne dječak. No, kako god, kad se svi oni silni mišići na njegovom tijelu, a i sve one tetovaže spoje s ružičastim ružem koji je po cijeloj njegovoj glavi… To je jednostavno neodoljivo! Jer kad uzmeš u obzir strpljenje koje je potrebno za izdržati to sve, kao i strpljenje koje je trebalo kasnije za skidanje sveg tog ruža s kože (trebalo mu je, napisao je, sat vremena samo pokušaja), to jedino može biti ljubav, tatina ljubav.

I ne zaboravimo da je on sve to podijelio s cijelim svijetom, to tek zahtijeva posebno poštovanje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dwayne Johnson (@therock)

Sastanak na Zoomu je morao otkazati, naravno. No, uz snimku je napisao: „Hej, možda će uskoro doći vrijeme kad im ovo više neće biti uopće važno, pa samo me zapišite, tata pristaje!“

Inače, Dwayneu ovo nije prvi ovakav makeover. Poznat je po tome da uvijek udovoljava svojim djevojčicama, pa mu nije strano niti odijevanje u suknjice, djevojačke čajanke, perike…

Možda te zanima... Tata htio bebi staroj 2,5 tjedna probušiti uši u piercing studiju, djelatnik ih odbio Beba

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.