Vrtić Razvoj od 2. do 6. godine 20. srpnja 2020.

Preslatki video: Kamera 'ulovila' mališana kako bježi iz kreveta i odlazi spavati pored svog psa

Foto: Schreenshot: Dogtooth Media/Youtube
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Priča o ljubavi između malenog dječaka i njegova psa...

Samo nekoliko dana nakon što je saznala da je trudna, Paige Knudtson od lokalnog je skloništa za životinje usvojila boksera imena Brutus. Iako je spomenutu pasminu njena obitelj imala i dok je ona bila djevojčica, te zbog toga zna koliko su nježni, iako izgledaju veoma opasno, o ovakvoj ljubavi nije mogla ni sanjati. "Brutus je kao veliki medo", rekla je Knudtson za The Dodo. "On voli pažnju i voli se družiti s ljudima."

Možda te zanima... Kućni ljubimci pozitivno utječu već i na bebu u trbuhu, tvrdi istraživanje Trudnoća

Prvih dvadeset tjedana trudnoće Brutus je konstantno bio uz nju, a pogotovo kada je trebala utjehu nakon što su saznali da njihov mališan ima ozbiljnu srčanu manu. Nakon kontrolirane trudnoće, poroda, komplikacija i višestrukih operacija konačno je došlo vrijeme da maleni Finn dođe kući, a trenutak kada je Brutus upoznao svog brata bio je taj u kojem su oni svi shvatili kako će njih dvoje imati posebnu vezu. "Brutus kao da je znao da Finnu treba posvetiti pažnju i da ga treba konstantno nadgledati. Od prvog je dana uz njega. Gledao ga je kako diše, bio nježan prema njemu i posebnu pozornost obraćao je kada se Finn počeo više kretati."

Njih dvoje se obožavaju i sada svaki trenutak provode zajedno - gledajući televiziju, igrajući se vani, jedući i spavajući.

Možda te zanima... Kućni ljubimci kod bebe smanjuju rizik od alergija i astme Trudnoća

Zajedničko odrastanje

"Brutus se često namjesti pored Finna, gdje god on sjedio, i redovito ga slijedi iz sobe u sobu", rekla je Knudtson i nastavila da "ako je Finn bolestan, Brutus to zna i konstantno mu polaže svoju glavu na njegove noge, ruke ili prsa." Kada su odvojeni, Brutus čeka ispred vrata te nakon nekog vremena po njima počne grebati kako bi dao do znanja da je prošlo predugo vremena od kako je odvojen od svojeg prijatelja.

Na početku, dok je Finn spavao u kolijevci, Brutus bi obično bio ispred nje. No, nakon nekog vremena, Finn je dobio svoj prvi krevetić za dječake, a Brutus kao da je odlučio paziti na njega, kako ne bi pao s kreveta, te je svaku noć odlučio provesti s njim, na madracu, pokriven prekrivačem.

"Kada smo shvatili da su njih dvoje nerazdvojni i po noći, odlučili smo Brutusov krevet donesti i staviti ga ispred Finnova kreveta. No, tu je tek došao najzanimljiviji dio", kaže Knudtson. Njihova kamera, s kojom kontroliraju Finna dok spava, a oni obavljaju druge poslove, zabilježila je veoma zanimljiv trenutak u kojem Finn izlazi iz svojeg kreveta i odlazi na pod, na krevet za pse i spava pored svojeg prijatelja kako on ne bi bio sam!

Njihova tradicija zajedničkog spavanja, bilo na krevetu ili na podu, nastavlja se i do danas, a Knudtson navodi kako je veoma sretna zbog njih oboje - Brutus je dobio najboljeg prijatelja koji ga voli i mazi, a Finn zaštitnika s kojim će zajedno odrasti.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.