Vrtić 20. travnja 2023.

Ovi slavni roditelji obožavaju zajedničko spavanje sa svojom djecom - i priznaju to javno

Foto: Instagram
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Roditelji koji spavaju s djecom često se nađu na meti onih koji to – nikad ne bi dopustili. No, neki nemaju nikakvih problema s tim da priznaju, otkriju ili jednostavno kažu da njihova beba ili dijete spava s njima u krevetu. Pa bili oni i slavni roditelji!

Roditelji koji su spavali sa svojim djetetom od prvih dana, odnosno nisu svoju bebu stavljali na spavanje u krevetić, nego roditeljski krevet, znaju dobro koje su prednosti takvog rasporeda. Česta buđenja, hranjenja, uspavljivanja… Dok će neki roditelji isticati uvijek da je zajedničko spavanje zapravo opasno, te da će djeca koja spavaju s roditeljima kasnije teško spavati sama, oni koji su to isprobali i okusili koliko je to lakše, bez problema će ustrajati u takvom spavanju.

Upravo je zato zanimljivo vidjeti i čuti slavne roditelje koji su otvoreno priznali da su njihova djeca od prvih dana spavala u njihovom bračnom krevetu. Neka imena na ovom popisu su sasvim uobičajena i očekivana, budući da znamo za njihove stavove, ali neka bi te mogla iznenaditi.

Alicia Silverstone

Alicia nema problema s otvorenim priznanjima u vezi roditeljstva. Jednom je prilikom izjavila da je svog sina hranila hranom koju je prethodno ona sažvakala! Dobro, možda nam je to malo previše. No, prošle je godine ona otkrila da još uvijek spava sa svojim sinom, Bearom, koji je tad imao 11 godina. Sigurni smo da je svojevrsna rekorderka…

Mayim Bialik

Zvijezda serije Teorija velikog praska nema problema s iskrenim zagovaranjem povezujućeg roditeljstva. To uključuje, naravno, i zajedničko spavanje. Još je 2013. godine u jednom intervjuu na CNN-u izjavila da imaju kod kuće dvostruki veliki krevet kako bi imali dovoljno mjesta za oboje djece.

Alanis Morissette

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alanis Morissette (@alanis)

Priznaj da možda nju ne bi očekivala na ovoj listi! No, Alanis je pobornica povezujućeg roditeljstva, zalaže se za nošenje beba, te produženo dojenje, a nije joj problem podijeliti niti fotografiju njezine cijele obitelji na istom krevetu.

Kim Kardashian

Ona nam definitivno ne padne prva na pamet kad pomislimo na mamu koja je u potpunosti povezana sa svojom djecom. No, i ona, čini se, voli svoju djecu uz sebe dok spava. Smiješno je samo pomisliti koliku kuću ima, a svejedno se budi stisnuta između svoje djece…

Kristen Bell

Ona nam je jedna od dražih mama, a voli sve podijeliti s drugima. Jednom je prilikom otkrila da ne dijeli krevet sa svojim kćerima, ali dijele – sobu. Lincoln i Delta spavaju na podnom krevetu, a Kristen je istom prilikom izjavila kako zbog četiri osobe u istoj sobi ta soba nekad poprilično smrducka… Stvarno voli sve podijeliti!

Tori Spelling

Nekad mame spavaju s bebama da bi one lakše spavale, odnosno da bi lakše preživjele tu fazu stalnog buđenja i hranjenja, a nekad – neku drugu fazu. Tori Spelling priznala je 2021. godine da je spavala sa svojih četvero djece kad je njen muž izbivao iz kuće tijekom šest mjeseci. A niti jedno dijete nije bilo beba.

Brad Pitt

Prije nego što su se razišli, Brad Pitt i Angelina Jolie priznali su da da spavaju zajedno sa svojom djecom, a rekli su da su čak i uložili u gigantski obiteljski krevet. Godine 2007.brad je izjavio da je njihov krevet širok 2,7 metara, a da ga namjeravaju još i proširiti.

Milla Jovovich

Milla nema problema s dijeljenjem ove informacije, pa je tijekom jednog javnog pojavljivanja na televiziji 2019. godine izjavila da njezine tada 11-godišnja i 3-godišnja kćer sretno spavaju u krevetu s njom i njihovim tatom, Paulom Andersonom.

Heidi Klum

Njezina djeca sad imaju 18, 17, 16 i 13 godina, a ona je uvijek zagovarala zajedničko spavanje. Tijekom prve godine života svako je od njezine djece spavalo u njenom krevetu, a i kasnije to nije bila rijetkost.

Christina Ricci

Svako je dijete jedinstveno, to znamo, i svako zahtijeva različit pristup. Christina to itekako dobro zna, pa je tako jednom prilikom izjavila da njezina kći koja je tad bila beba bez problema spava u svom krevetiću, ali da njezin 8-godišnji sin i dalje želi spavati s njom, pa mu to i omogući.

Coco Austin

Ona je žena i mama kojoj često predbacuju njezine postupke i izbore. Nekad je to po nekima neprimjeren ples sa kćeri, nekad kćerino „tverkanje“, pa onda produženo dojenje… No, Coco nema problema s tim i uvijek izjavljuje kako je potpuno zaljubljena u zajedničko spavanje s njenom kćeri Chanel, a s njima je, naravno, i njen suprug Ice-T.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.