Vrtić Igre za djecu 05. rujna 2018.

Sportska škola Olimpići otvara vrata djeci na čak 10 lokacija

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Sportska škola Olimpići predstavlja suvremeni dječji sportski lifestyle. Provjerite zašto baš odabrati Olimpiće i što sve nude

Sportska škola Olimpići usrećuje djecu i roditelje već 10 godina. Tijekom tih godina kroz njihove programe prošlo je više od 10 000 djece koja su kvalitetno uvedena u sport kroz rad s kineziolozima. Ono što je najvažnije u njihovom radu je da svako dijete zna da ima svoje mjesto u sportu. 

Sportska škola Olimpići provodi univerzalni sportski program (verificiran od MZOS-a) za djecu od 7 do 10 godina, ali i za mlađe, od 4 do 6 godina te najmanje od 2.5 do 3.5 godine. 

Šestorica entuzijasta, profesori kineziologije s višegodišnjim iskustvom svakodnevno uvode djecu u više od 15 sportova stvarajući od njih nove pobjednike. Škola s 18 sportova postavlja temelje i razvija raznolikost, a raspolažu s preko 80 različitih igara koje su oblikovane prema dobi i sposobnostima. To su igre u kojima svatko može pobijediti uz vodstvo trenera, a organiziraju i vježbanje za roditelje u vrijeme dječjih treninga kako bi razvijali sportski duh cijele obitelji.

Olimpići su poznati i po jednoj od najboljih škola plivanja, u kojoj na bazenu, uz pomoć četiri trenera, djeca proplivaju kroz 4 do 8 treninga (a neki i brže). Nude najbolje tematske i naučne izlete, triatlone i pentatlone kroz koje stvaraju naviku provođenja slobodnog vremena u prirodi, ali aktiviraju i roditelje. Osim plivanja nude biciklizam, skijanje, gimnastiku, judo, razne kampove, izlete, ali i sportske rođendane te se može reći da predstavljaju suvremeni dječji sportski lifestyle.

Judo i gimnastika razvijaju motoričke vještine

Želite li da se vaše dijete bavi borilačkom vještinom? Judo je pravi izbor jer se dijete uz takvu aktivnost potpuno psihofizički razvija. Djeca aktiviraju sve mišiće, ali i rade na koordinaciji pokreta, uče padati, ali razvijaju i disciplinu, samopoštovanje te poštovanje prema suparniku.

Jedna od disciplina koja također vježba ravnotežu, jača i poboljšava koordinacije lokomotornog aparata je gimnastika. U Sportskoj školi Olimpići imaju malu školu gimnastike, sportsku gimnastiku, ali gimnastičku početnicu koja je namijenjena djeci mlađoj od tri godine koja ne mogu pratiti program samostalno, već ga prate uz pomoć sigurnih ruku njihovih roditelja i pod budnim okom i stručnim vodstvom trenera.

 | Author: Promo Foto: Promo

Stručni tim Olimpića konstantno radi na edukaciji i suvremenosti pa izbjegavaju zastarjele metode u sportu. Tako kod njih nema štafete i igara u kojima djeca čekaju, ne dolaze do izražaja ili ispadanja, ali ni sjedenja na treningu. 

Mjesto za svoje dijete možete rezervirati na nekoj od čak 10 lokacija u Zagrebu (Gračani, Centar, Medvešćak, Vrbani, Novi Zagreb- zapad, Novi Zagreb-istok, Knežija, Gajnice i Prečko), ispunite upisni formular i učinite za vaše dijete prvi kvalitetan korak u svijet sporta.

Sve informacije možete potražiti na web stranici Sportska škola Olimpići ili na njihovoj Facebook stranici.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.