Vrtić Igre za djecu 30. srpnja 2016.

Nezaboravno ljeto za vaše male sportaše

Mali sportaši
Foto: Mali sportaši
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Program u ljetnom kampu prilagođen je za djecu od 5 do 12 godina i omogućava im nezaboravan provod tijekom kojeg će se upoznati s novim sportskim, umjetničkim i drugim aktivnostima, razviti snažna i trajna prijateljstva, unaprijediti komunikacijske vještine uz uvažavanje različitosti te doživjeti nezaboravno ljeto!

Sportska akademija Mali sportaši i ove godine poziva djecu i roditelje da se prijave na ljetni kamp u trajanju od 5 dana, od ponedjeljak do petka, od 8:30 do 16:30. Ove godine kamp organiziramo na tri lokacije u Zagrebu, na novootvorenom bazenu na Sveticama, Šalati, bazenu i Sportskom parku Mladost. 

Mali sportaši | Author: Mali sportaši Foto: Mali sportaši

U program kampa uključen je širok spektar sportskih aktivnosti (atletika, gimnastika, košarka, hokej, nogomet, rukomet, odbojka, tenis, badminton, judo, stolni tenis, biciklizam i rolanje) i kreativnih radionica (mali istraživači, ples i glazba, dramska i likovna radionica te upoznavanje s florom i faunom). Prilikom prijave za kamp potrebno je izabrati šest aktivnosti u kojima dijete želi sudjelovati. 

Zajedničko za sve polaznike je svakodnevna popodnevna zabava na bazenu te izlet na Medvednicu srijedom

Mali sportaši | Author: Mali sportaši Foto: Mali sportaši

Kampere kroz strukturirani program vode iskusni voditelji u omjeru jedan voditelj na desetero djece.  Tijekom cjelodnevnog boravka za djecu je pripremljen nutricionistički selektiran ručak i voćna užina. Na kraju, mali kamperi iz kampa odlaze puni dojmova i lijepih uspomena, a da bi veselje bilo potpuno dobit će i zaslužene diplome, CD s fotkama i vrijedan Nivea poklon paket. 

Mali sportaši | Author: Mali sportaši Foto: Mali sportaši

Cijena:  800,00 kn / 750,00 kn za članove Malih sportaša (polaznike redovnog programa). Prijave su u tijeku, a prijaviti se možete na web stranici Malih sportaša preko online prijavnice. Sve dodatne informacije saznajte od voditelja kampa:  Gordan Mlinarić, mag. cin. / kamp.malisportasi@gmail.com / 091 958 8759

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.