Trudnoća Trudnica 04. siječnja 2019.

Koje zvijezde očekuju bebu ove godine?

Foto: Guliver Image/Getty Image
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Izdvojili smo samo neke od najpoznatijih stranih, ali i domaćih parova koji će ove godine dobiti bebu. Od britanskog kraljevskog para do slavne američke obitelji Kardashian

Meghan Markle i princ Harry

Omiljeni britanski kraljevski par 15. listopada prošle godine službeno je objavio da očekuje prvo dijete. Prema Kensingtonskoj palači beba će stići na proljeće 2019., ali točan datum termina nije objavljen.

 | Author: Chris Jackson/Press Association/PIXSELL Foto: Chris Jackson/Press Association/PIXSELL

Možda te zanima... Meghan Markle stalno dodiruje trudnički trbuščić: Zašto to radi? Trudnoća

Jessica Simpson i Eric Johnson

Jessica Simpson postat će mama treći put. U rujnu prošle godine objavila je da ona i suprug Eric Johnson očekuju treće dijete. Kasnije je na Instagramu objavila i spol djeteta. "Ova mala djevojčica proširit će našu obitelj. Ne možemo biti sretniji zbog tog dragocjenog blagoslova života", napisala je tada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

Nataša Janjić i Nenad Medančić

Glumica Nataša Janjić čeka svoju prvu bebu s liječnikom Nenadom Medančićem koja bi trebala stići u veljači ove godine. Sretni roditelji prije nekoliko dana objavili su da su se i nedavno vjenčali. 

Kim Kardashian West i Kanye West 

Kim Kardashian West i Kanye West očekuju svoje četvrto dijete ove godine. US Weekly javlja da će par dobiti dijete putem surogat majčinstva, a mali dječak stići će početkom svibnja. Beba će se pridružiti petogodišnjoj sestri North, trogodišnjem bratu Saintu i 11-mjesečnom Chicagu.

 | Author: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL

Gordon i Tana Ramsay

52-godišnji britanski chef Gordon Ramsay slatkim postom na Instagramu objavio je da on i njegova supruga Tana očekuju peto dijete. Nedavno su proslavili 22. godišnjicu braka, a imaju četvero već odrasle djece: 17-godišnju Matildu, 19-godišnje blizance Holly i Jacka te 20-godišnju Meghan.

gordon ramsey Možda te zanima... Slavni chef dobio zabranu dolaska na roditeljske sastanke u školu svoje kćeri Školarci

Gordon Ramsay sa suprugom | Author: Antony Jones/Press Association/PIXSELL Foto: Antony Jones/Press Association/PIXSELL

Vincent Cassel i Tina Kunakey

Četiri mjeseca nakon vjenčanja, 52-godišnji francuski glumac Vincent Cassel i 21-godišnja manekenka Tina Kunakey objavili su da očekuju prvo zajedničko dijete. Poznati francuski par sretnu vijest objavio je prije nekoliko dana. Vincent iz prvog braka s Monicom Bellucci ima dvije kćeri, 14-godišnju Devu i osmogodišnju Leonie.

Richard Gere i Alejandra Silva

Slavni 69-godišnji glumac Richard Gere i 35-godišnja poduzetnica Alejandra Silva vjenčali su se prošle godine u New Yorku. Ove godine dobit će prvo zajedničko dijete. Slavni glumac ima 18-godišnjeg sina iz braka s Carey Lowell, a Silva ima petogodišnjeg sina iz prethodnog braka.

Možda te zanima... Kasno očinstvo: Richard Gere očekuje dijete u 70. godini Roditelji

Anita Dujić i Duncan Broadfoot

Manekenka i dizajnerica uskoro bi trebala postati majka po prvi put sa svojim odabranikom Duncanom Broadfootom, a iako inače živi na relaciji London - Zagreb, buduća mama trenutno je u Hrvatskoj i uživa u svojem posljednjem tromjesečju trudnoće.

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • laka

    Pozdrav, moje ime je Darci Lyne, iz New Jerseyja, SAD. Čitao sam post-komentar online novinara na temelju Los Angelesa otkriva kako je trajno izliječio slabu erekciju i brzo izbacivanje. Kontaktirao sam istog dr. NOSU zbog mojih izazova u životu, imam te moćne namjere da će mi stvari raditi, vjerovao sam u svjedočanstva da je stvarni život dokaz. Shvatio sam da bi ovo bilo dobro podijeliti ovdje jer znam da će i druge inspirirati. Imao sam sreće što sam naišao na BLACK MAGIC SPELLS  Osobni kontakt za pražnjenja -Pošalji dr.nosakhare@gmail.com Nisam siguran da bih to mogao učiniti bez njega. Ja bih odustao i vjerovao u to jer se moj suprug viđao s nekim drugim i rekao je da smo gotovi. Nakon što je Dr.NOSA ručala čarobnu čaroliju, moj muž me zove na mobitel i on se vraća kući. Hvala vam puno što ste mi vratili muža kući nakon 3 godine odvajanja. Zauvijek smo zaduženi. danas svjedočim s radošću i srećom svijetu ... također, možeš WhatsApp s njim 2349083639501 * Ljubavna čarolija pobjeda Ex ljubavnik * Uspjeh i promocija čarolija čarolija * Sretan šarm - POSLOVNA ZVIJEZDA * štićenici - ZAŠTITNA KUKA * Razlučivost prokletstva   Rješenje problema razvoda?   rješenje bolesti i bolesti tijela   političke ambicije? * duhovno čišćenje * magija plodnosti - VOĆE ŽENA * dekrigirajuća magija, SPELL LOTTERY & WIN-GAMES SPELL KONTAKT -Email dr.nosakhare@gmail.com možete ga dodati i na Whats-app: 2349083639501

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.