Školarci Slobodne aktivnosti 23. ožujka 2017.

Provedite praznike uz Eko akademiju u Zoološkom vrtu

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Tema ovogodišnje Eko akademije koja se u Zoološkom vrtu grada Zagreba održava tijekom proljetnih praznika, su vremenski uvjeti

Kroz jednodnevni program osnovnoškolci će moći upoznati pojave koje proučavaju meteorolozi – od blagotvornosti kiše do razarajuće moći poplava. Cijela edukacija spaja teorijsko i praktično znanje. Polaznici tako uče raspoznati različite vrste oblaka, ali i izraditi vjetrenjače. Upravo zahvaljujući njima djeca shvaćaju kako se iskorištava energija vjetra.

 | Author: Promo Foto: Promo

Vremenski uvjeti utječu na sve živo, pa tako i na životinje. Baveći se globalnim zatopljenjem djeca na Eko akademiji uče kako ono ugrožava polarne medvjede. Kako bi nove informacije o ekologiji školarci stekli na što živopisniji način, većina se predavanja, eksperimenata i igara održava u blizini crvenih pandi, velikih medvjeda, zubatih krokodila, neobičnih kukaca, zmija i šarenih ptica.

Radionica Vrijeme za nas Možda te zanima... Životinje pomažu djeci da upoznaju svoje osjećaje Školarci

Eko akademija u Vrtu će se održavati svakodnevno od 18. do 23. travnja u dvama terminima - između 8 i 14 te 12 i 18 sati. Program je namijenjen učenicima od 2. do 6. razreda koji na zabavan i zanimljiv način žele naučiti kako štititi životinje i prirodu općenito. dijete slova učenje Možda te zanima... Učenjem kroz igru djeca bolje uče Školarci

Na kraju programa djeca dobivaju povelju Eko akademije čime se potvrđuje stečeno znanje o ekologiji. Upisi su u tijeku, a ulaznice za sudjelovanje u programu stoje 70 kuna. Više informacija možete naći na službenoj stranici Zoološkog vrta u Zagrebu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.