Vrtić Igre za djecu 19. lipnja 2016.

Klinci kroz igru uče o važnosti recikliranja otpada

limach fest
Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

U Parku Maksimir održava se festival namijenjenom djeci u dobi od 3 do 12 godina i njihovim roditeljima, koji u fokus stavlja održivi razvoj, očuvanje prirode te zdrav život

Edukatori Zoološkog vrta grada Zagreba gostovat će na Eko Limach Festu koji će se u nedjelju, 19. lipnja, od 10 do 19 sati održati u Parku Maksimir. Riječ je o festivalu, namijenjenom djeci u dobi od 3 do 12 godina i njihovim roditeljima, koji u fokus stavlja održivi razvoj, očuvanje prirode te zdrav život.

Kako bi djeca što lakše usvojila što više korisnih podataka iz tih područja, osmišljen je interaktivni program koji uključuje igre, sport, glazbu te kreativno-edukativne radionice. Edukatori Zoološkog vrta grada Zagreba u Parku Maksimir posjetiteljima će približiti svijet kukaca i upoznati ih s pojmom "Zelena mreža" koju je Zoološki vrt pokrenuo s ciljem očuvanja biološke raznolikosti.

Budući da kukce svojim neodgovornim ponašanjem uništava čovjek, edukatori Zoološkog vrta djecu će kroz posebnu igru poučavati važnosti recikliranja otpada. Ulaz na Eko Limach Fest je slobodan.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.