Vrtić Igre za djecu 12. studenoga 2015.

Foto: Pogledajte preslatke fotografije djece sa životinjama!

djeca i životinje, kolaž
Foto: missMAMA
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Među 150 vaših fotografija koje ste nam postavili na Facebooku i Instagramu, odabrali smo 15 preslatkih fotografija mališana s kućnim ljubimcima i drugim životinjama

Kome nisu slatke fotografije djeteta koje prvi put upoznaje neku životinjicu u zoološkom vrtu, na seoskom imanju ili izletu? Većina djece voli životinje i u određenoj dobi ne može prestati nagovorati roditelje da im nabave preslatkog psića ili mačića. Mnoga djeca od rođenja odrastaju s nekom životinjicom i veza koja se stvara između njih je neprocjenjivo i doživotno prijateljstvo. Koliko su tek preslatke fotografije mališana s njihovim kućnim ljubimcima?

Vaše najljepše fotografije djeca sa životinjama podijelili ste na Instagramu i označili ih hashtagovima #djecaizivotinje i #klokanica, na društvenoj mreži Klokanice i Facebook stranici.

Od oko 150 preslatkih fotografija koje ste nam postavili, odabrali smo njih 15 koje možete vidjeti u foto galeriji u ovom članku. Uživajte u najslađim trenucima mališana s njihovim kućnim ljubimcima i drugim životinjicama!

Pogledajte galerije fotografija koje ste nam poslali u prijašnjim izazovima:

Ljeto na Klokanici: najslađe fotografije mališana

FOTO: Najljepši trenuci tata s djecom

Djeca cvijeća na Klokanici

Slatka mala stopala na Klokanici

Pridružite se zajednici Klokanice koja je iz dana u dan sve veća i okuplja sve više roditelja, budućih roditelja i onih koji to žele postati. Na društvenoj mreži Klokanice možete objavljivati statuse, fotografije i komentirati statuse svojih prijatelja, a Klokanicu možete pratiti i na Facebooku i Instagramu!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.