Školarci Slobodne aktivnosti 31. kolovoza 2018.

Obitelj na okupu uz Tele2 & Mi Robot Builder

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Tehnologija koja je prisutna u skoro svakom aspektu našeg života stavljena je u svrhu povezivanja i okupljanja obitelji

Na danas održanoj konferenciji za medije Tele2 Hrvatska je predstavio novu jesensku ponudu koja uključuje tarifu EKIPNA s BEZBROJ GB za neograničeno surfanje na mobitelu, mobilne uređaje Huawei Y7 Prime 2018, Samsung Galaxy J6 i Huawei P20 lite te premijerno u Hrvatskoj - Mi Robot Builder set, modularnu igračku. 

Mi Robot Builder je tehnološki napredna i modularna igračka namijenjena dobnom uzrastu od 10 i više godina kojom se upravlja uz pomoć besplatne aplikacije Mi Robot Builder koja je dostupna za Android i iOS mobilne uređaje. Sastoji se od 978 dijelova te se može složiti u obliku robota, letjelice ili dinosaura. Za sastavljanje pojedinog oblika potrebno je nekoliko sati, što znači zajednički trud i zabavu za cijelu obitelj. Uz zabavu ovaj set ima i edukativnu komponentu jer korisnici na vrlo jednostavan način uče kako složeni oblik robota programirati da izvodi različite radnje poput kretanja ili puštanja zvučnih efekata.

 | Author: Promo Foto: Promo

Zahvaljujući Tele2, uz tarifu EKIPNA i BEZBROJ GB Mi Robot Builder dostupan je u paketu s Huawei Y7 Prime 2018 po cijeni od 70 kn mjesečno, sa Samsung Galaxy J6 za 100 kn mjesečno, a s Huawei P20 lite cijena je 110 kn mjesečno.

Možda te zanima... 19 stvari koje za vikend možete raditi s djecom - vani i unutra Vrtić

S obzirom na to da se za tehnologiju najčešće misli da više otuđuje nego što spaja obitelj, na konferenciji za medije na ovu je temu održana i panel diskusija na kojoj su sudjelovali glumica Bojana Gregorić Vejzović, investitor, poduzetnik i pokretač STEM revolucije Nenad Bakić, predsjednik Uprave Tele2 Viktor Pavlinić, i psihologinja Diana Kolbas Dešković. 

Današnja djeca imaju veću širinu koncentracije i mogu istovremeno biti prisutni na više platformi i na više izvora informacija. U svemu tome im tehnologija s kojom su rođeni svakako pomaže. Na nama roditeljima je da ih usmjeravamo i upućujemo na sadržaje koji im mogu biti korisni. Tehnologija je danas toliko sveprisutna i najčešće njene benefite uzimamo zdravo za gotovo, a tražimo joj mane. Ako se tehnologijom koristimo tako da ju stavljamo u svoju korist onda ona i te kako može povezivati obitelj“, naglasila je na panelu naša poznata i nagrađivana glumica Bojana Gregorić Vejzović.

 | Author: Promo Foto: Promo

Možda te zanima... Srušen mit: Koliko vremena moderni tate provode s djecom? Roditelji

Tehnologija je dio civilizacijskog napretka kojem smo kroz povijest stremili. Na nama je danas da njome upravljamo na najkorisniji način. Što smo stariji to nam je prihvaćanja svih novosti teže, no zato su tu djeca, koja su sama po sebi istraživači, da nas potaknu na korištenje i primjenu tehnologija. Korisnička barijera u smislu dobi za kreativnu tehnologiju postaje sve manja i tu je velika snaga povezivanja različitih generacija oko istih interesa“, istaknuo je Nenad Bakić.

Tehnologija je sastavni dio života svake obitelji i bez nje se jednostavno ne može, no ključ je pronalaženje balansa, jedan je od zaključaka panela, a isto je potvrdio i predsjednik Uprave Viktor Pavlinić naglasivši: “Tehnologija je tu da nas spaja, ne razdvaja. Tele2 uvijek u fokusu ima korisnika pa tako ovom inovativnom ponudim omogućavamo tehnološki napredak i spajanje obitelji oko zanimljivog projekta, u ovom slučaju slaganja robota. Donosimo povezaniji život kroz neograničenu slobodu komunikacije, a inovativna i tehnološki napredna igračka Mi Robot Builder spaja obitelj u zajedničko druženje pokazujući kako razvoj tehnologije znači i naš osobni napredak“.

Zahvaljujući Tele2 ponudi, tehnologija sada omogućava obiteljima da zajedno slažu Mi Robot Builder, druže se i zabave te pokažu kako napredne igračke mogu istovremeno biti zabavne, edukativne i poticajne.

obitelj, mobiteli, obrok Možda te zanima... Možete li zamisliti večeru bez mobitela i televizije? Vrtić

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.