Školarci 26. lipnja 2024.

Alanis s kćeri na koncertu otpjevala 'Ironic', i to na njen rođendan - snimka nas je osvojila!

Foto: Instagram
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Djeci slavnih roditelja pružaju se neke mogućnosti koje se nama, „običnim smrtnicima“, nikada neće pružiti – kao, na primjer, pjevati s Alanis Morisette na koncertu.

Današnji roditelji, odnosno kako ih često nazivamo – Generacija X i Milenijalci – znaju da je Alanis Morisette jedna od ikona koje su obilježile njihovu mladost. Njezina pjesma „Ironic“ svojevrsna je himna cijelog jednog dijela generacije – ovisno o glazbenim ukusima, naravno. No, to je ujedno i svevremenska pjesma, pjesma koja ne gubi značenje i ne gubi na popularnosti.

Možda te zanima... Ah, ti tinejdžeri: Pink otkrila zašto je njezina kći zapravo obrijala glavu Školarci

A možda sad cijela nova generacija djevojčica čuje za ovu pjesmu, otkad ju je otpjevala osmogodišnja kći Alanis Morisette na njezinom koncertu. Wow! Nekad baš zavidimo tim klincima slavnih roditelja na prilikama koje im se pruže. Osmogodišnja Onyx na pozornici s mamom proslavila je svoj rođendan i bez obzira na mjesto, priliku i sve ljude na koncertu – nije se dala smesti.

Alanis je svoju slavljenicu dovela na pozornicu, kao i ostatak obitelji, a ona je u simpatičnoj kombinaciji leopard hlača i blijedoružičaste majice bila sasvim dostajan dio dueta sa svojom 50-godišnjom mamom. Otpjevale su zajedno legendarnu pjesmu „Ironic“ s Alanisinog albuma Jagged Little Pill iz 1995. godine, a fotografiju ovog velikog trenutka podijelila je na Instagramu zajedno s porukom „Trenutak za anđeosku slavljenicu… zajedno pjevamo 'Ironic.'“ Ponosna mama stavila je cijeli niz emotikona uplakanog lica, te dodala: „Jako te volim, Onyx, ti si moja kći iz snova.“

Snimka s koncerta osvojila nas je, a sigurno će i svakog obožavatelja Alanis, pa i one koji ju tek simpatiziraju, jer – preslatko je. Malena je napamet otpjevala sve stihove pjesme, a mama ju je povremeno podsjetila šaptom na uho, iako se čini kao da je to bilo čak i nepotrebno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alanis Morissette (@alanis)

Otpjevati tu pjesmu napamet impresivno je i za neke odrasle, a posebno za 8-godišnje dijete koje pjeva pred brojnom publikom. Na pozornici im se pridružio i Alanisin suprug Mario John Treadway - Souleye zajedno s njihovim četverogodišnjim sinom Winterom na ramenima, a par ima još i 13-godišnjeg sina Evera.

Komentari su, naravno, bili prepuni iskrenog oduševljenja.

„Tako nevjerojatno slatko! I uspjela je!! Sretan rođendan, Onyx.“

„Svidjelo mi se ovo! Znam taj osjećaj... pjevati sa svojom djecom ispunjava dušu.“

Možda je sve najbolje opisao komentar: „najbolja. mama. ikad.“

Možda te zanima... He's got the moves! Sin Micka Jaggera oduševio plesom na tatinom koncertu Školarci
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar AngelaMilton
    AngelaMilton

    nevjerojatno! Zarađujem 85 dolara svaki sat otkako sam prije pola godine počeo raditi freelance preko interneta... Radim od kuće nekoliko sati dnevno i obavljam osnovni posao koji dobivam od ove tvrtke na koju sam slučajno naišao na internetu... Jako sam sretan da podijelim ovu priliku za posao s tobom... To je definitivno najbolji posao koji sam ikada imao... Provjerite ovdje...........www.new.cash67.com

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.