Roditelji 07. lipnja 2024.

Kim Kardashian skriva se doma u wc-u da bi mogla raditi. Ovaj put možemo se poistovjetiti…

Foto: Christian Charisius / DPA / Pixsell
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Mame znaju koliko kaotičan život može biti s jednim djetetom, a kamoli s četvero djece. Nekad nije lako niti slavnim mamama, koje ipak često imaju malo više „ruku“ koje im mogu pomoći…

Mame koje rade od doma znaju koliko to kaotično može biti. Stojimo iza tog, s razlogom. Nije lako raditi od doma u bilo kakvim uvjetima ako oni uključuju djecu. Nije lako ako je u pitanju jedno dijete, još je malo teže ako ih je dvoje, a dalje da i ne pričamo. Definitivno nije lako raditi kod kuće s četvero djece. To može biti vrlo kaotično, sigurni smo da se slažemo oko tog.

Možda te zanima... Četvrto dijete Kim Kardashian dobilo ime inspirirano Biblijom Roditelji

A nekad nije lako ni zvijezdama! Bez obzira na to voljeli ju ili ne, činjenica je da je Kim Kardashian slavna mama, a isto tako da uistinu radi, i to često od doma. Uz to još je i studentica pravnog fakulteta. O da. A pored svega tog, ima četvero djece i – stvari ne idu baš uvijek po planu.

U najnovijoj epizodi njihove reality televizijske serije Obitelj Kardashian, Kim (43) nije baš išlo sve po planu dok je pokušavala uskladiti svoj posao s brigom za svoje četvero djece - Psalm, Chicago, Saint i North, koje dijeli s bivšim suprugom Kanye Westom (46).

U jednom dijelu epizode, nakon što je izašla od kuće, Kardashian priča o tome kako je u njezinom kućanstvu bilo kaotično tog dana.

„O moj Bože. Ne, ono što sam htjela reći je da sam imala Zoom intervju u kući dok su sva moja djeca tamo lupala na vrata, samo vrištala“, prepričala je mama četvero djece. „I doslovno sam se skrivala u kupaonici sa zaključanim vratima. I rekla sam, 'Ne mogu vjerovati.' Mislim, mogu vjerovati.'“

Zvuči kao nešto što su mnoge mame iskusile – ako ne svakodnevno, a onda možda barem tijekom pandemije. Tad su se događale lude stvari i tad smo možda najviše živaca gubili… tako da možemo zamisliti, itekako možemo zamisliti.

„Otvorena sam za sve u ovom trenutku jer ne mogu ovako živjeti,“ zavapila je Kim. „Ponestalo mi je strpljenja, a to je bila moja supermoć, biti mirna i strpljiva.“

Nešto kasnije u epizodi Kim je ispričala kako uistinu želi biti malo stroža mama, i to poput svoje sestre Khloé Kardashian.

„Želim biti stroža poput Khloé, ali ne znam zašto mi je teško jednostavno reći 'Ne je ne'.' Mislim da mi se također ne da baviti kuknjavom i suzama zbog toga što dobili što su htjeli,“ priznala je iskreno Kim, te odala da zna da ju klinci nekad zezaju:

„Oni znaju kada me trebaju zeznuti, a kada me mogu dobiti sa suzama tako da ja kažem, 'Stani, stani. Naravno. Uzmi svoj iPad, znaš, samo prestani'“, priznala je ova mama četvero klinaca, te otkrila da zna koji je recept: „Samo moram reći: 'Nije me briga hoćeš li početi bjesnjeti tu pred svima. Odgovor je ne.“

Inače, Kim kaže da će uvijek biti uz svoju djecu, ali napominje da roditeljstvo često uzima velik emocionalni danak. O, da, znamo kako je to.

„Baviti se s četvero djece u kućanstvu kada se ne slažu i svi žele različite stvari, a ja sam samo jedna… Nije lako“, kaže Kim, a otkrila je i što ih najčešće ušutka kad pretjeraju: „Ja kažem 'Dobro ljudi, hoćete li da se prerežem na pola ili na četiri i dio će ići s vama, a dio s vama'“. To, kaže Kim, najčešće upali i oni se smire i gledaju je govoreći: „Ne, nemoj to nikada učiniti!“

Tada Kim kaže: „Pa, to je jedina opcija ako me svi želite u isto vrijeme. Inače se morate ohladiti“.

Ne mora nam biti simpatična i ne znamo kako to točno izgleda kod nje, ali u ovakvim trenutcima, odnosno kod ovakvih izjava podvlačimo crtu i kažemo – suosjećamo!

Možda te zanima... Kourtney Kardashian popila je svoje izdojeno mlijeko jer joj je bilo zlo. Je li to sigurno? Roditelji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar MaryThompson
    MaryThompson

    PRIDRUŽITE NAM SE U današnje vrijeme zaraditi novac je vrlo lako i jednostavno. 2024. je godina zarađivanja putem interneta. Ovdje sam da vam kažem da je tako lako zaraditi više od 15 tisuća dolara svaki mjesec radeći na mreži. Pridružio sam se ovom poslu prije 3 mjeseca i prvog dana rada bez ikakvog iskustva s online poslovima zaradio sam 524 dolara. Ovo je jednostavno nevjerojatno. Pridružite se ovome sada do  Slijedite upute ovdje............_www.new.cash67.com

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.