Beba 15. veljače 2024.

Hilary Swank napokon je otkrila imena svojih blizanaca i jedno je baš neobično

Foto: WALTER / BESTIMAGE
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Slavna glumica postala je mama prije gotovo godinu dana, a iako je bila potpuno očarana svojim blizancima, nije sve dosad objavljivala njihove fotografije, kao ni imena.

Hilary Swank nam je definitivno jedna od simpatičnijih holivudskih glumica. Sjećamo se itekako dobro koliko je bila sretna zbog svoje trudnoće i koliko se borila s drugima zato što je njezina trudnoća stigla za mnoge prekasno.

Kad je u travnju prošle godine objavila da je postala mama djevojčice i dječaka, bila je, kako je i sama napisala u jedinoj objavi s djecom – u raju. No, ni tada ni kasnije nismo doznali imena djece, a znamo da mnogi to ipak žele znati. Sada, gotovo godinu dana kasnije, Hilary je odlučila otkriti imena svoje djece, a moramo priznati da su nam pomalo neobična.

U njezinoj posljednjoj objavi je fotografija blizanaca, okrenutih leđima kameri, na nekoj plaži, a iza njih napisana su imena – Aya i Ohm. Dok ime djevojčice još i ne zvuči pretjerano neobično, ime dječaka je, moramo priznati, pomalo neobično.

„Ispred mene je tjedan prepun talk showova u kojima ću govoriti sve o mom novom filmu i zabavnom partnerstvu, ali pomislila sam da je ovo baš dobar dan za podijeliti s vama imena moje dvije ljubavi prvi put,“ napisala je Hilary u objavi, te kao P.S. dodala: „Čija još djeca misle da je pijesak jestiv?“

Inače, značenje imena Aya je, kako smo i mislili, lako pronaći. Aya može biti japanskog ili arapskog podrijetla i može značiti više tog: čudo, znak božje prisutnosti, božica svjetla i zore, šarena, lijepa… Ime Ayina brata, Ohm, s druge strane je indijskog podrijetla, a označava sveti zvuk u hinduističkoj religiji - onaj zvuk koji se često spominje u kontekstu meditacije. Eto, zato smo pomislili da je pomalo neobično ime...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilary Swank (@hilaryswank)

Sve u svemu, volimo čuti koja su imena slavni dali svojoj djeci i onda raspravljati o tom, zar ne? No, dobro, malo šale na naš račun uvijek dobro dođe. Ipak, stojimo kod tog da nam je Hilary draga i jedva čekamo njen novi film koji uskoro stiže u kina. Film se zove Ordinary Angels, a temelji se na priči o Sharon Stevens, frizerki iz malenog gradića čiji život nije besprijekoran. No, kad upozna udovca Eda i njegovu djecu, te sazna da kćer čeka transplantaciju jetre, Sharon odluči pomoći obitelji i pomiče brda da to učini.

Sve u svemu, ovaj je film inspirativna priča o malim čudima i običnim anđelima, a to je uloga u kojoj definitivno vidimo Hilary.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.