Vrtić Igre za djecu 23. siječnja 2018.

Kako izgleda kupovina s djetetom? 'To su mamine pelene'

Foto: Facebook/Love What Matters
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Jedna mama ispričala je svoju smiješnu priču iz trgovine i još jednom potvrdila kako djeca ponekad govore najsramotnije stvari. Ali, tko bi im zamjerio kad su tako slatki?

Popularna stranica Love What Matters podijelila je priču mame Sherrie Kimber, koja je opisala svoje iskustvo iz trgovine, dok je sa sinom Carsonom kupovala neke potrepštine, između ostalog i higijenske uloške.

"Danas mogu potvrditi kako sam zaista bila osramoćena. Morala sam u brzu nabavku do trgovine i kako sam došla do 'ženskog prolaza', brzo sam ugrabila paket Always uložaka, a Carson je inzistirao da ih nosi," napisala je mama.

dijete majka roditelj roditeljstvo Možda te zanima... Najnezgodnija stvar koju je dijete reklo u javnosti Roditelji

Kada su došli na red, mama je brzo položila sve stvari na blagajnu i obratila se svom sinu: "Molim te, stavi ih ovdje", na što se njezin dječak okrenuo prema čovjeku koji je stajao u redu iza njih, rekao (najglasnijim mogućim glasom): "To su mamine pelene!", i smjestio uloške ponosno na blagajnu. 

video Možda te zanima... Urnebesno: Kako bi izgledao svijet kad bi se odrasli ponašali kao djeca? Roditelji

U tom trenutku, Sherrie je već vjerojatno bilo poprilično neugodno, ali dok se čovjek iza njih, kao i drugi ljudi u redu, suzdržavali od smijeha, Carson se okrenuo prema mami i odlučio joj udijeliti jedan mudri savjet: "Mama, ali nemoj piškiti u njih, piški u kahlicu!" Nakon toga, svi oko njih su prasnuli u smijeh, a mama je na kraju napisala: "Nemojte da vas ovo slatko lice prevari" i objavila Carsonovu fotografiju sa slavnim ulošcima. Koliko god je ovoj mami u tom trenutku bilo neugodno, sada barem ima nezaboravnu uspomenu iz trgovine.

tinejdžeri djevojka djevojke mobitel Možda te zanima... Tata kupovao uloške za kćer i njegove poruke postale viralni hit Roditelji

Jesu li vaši mališani ikada rekli nešto 'sramotno' u javnosti? Pišite nam u komentarima.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.