Roditelji Sretna mama 15. lipnja 2023.

Voditeljica Iva Šulentić postala je mama, poznat je i spol bebe

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL ; Iva Šulentić u emisiji otkrila da je trudna
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Da je trudna Iva je objavila početkom veljače na kraju emisije 'Kod nas doma'.

Iva Šulentić je, kako doznaje Gloria, 14. lipnja rodila je svoje prvo dijete - djevojčicu, u jednoj od zagrebačkih bolnica.

Da je trudna Iva je objavila početkom veljače na kraju emisije 'Kod nas doma'.

'Toliko sam se već povezala da se javlja cijelo vrijeme. Jedino što sam odlučila od svih tih savjeta je ne slušati savjete iz neprovjerenih izvora, nema doktora Googlea, vjerujem samo svom doktoru, zasad smo okej. Bez straha i bez ikakvih godišnjih i vremenskih okvira upustit ćemo se u sve što nam život donosi i ući u to spremni. Malo sam se raznježila, ali to su hormoni', rekla je.

Početkom svibnja 40-godišnja voditeljica je najavila kako odlazi na porodiljni i tada je objavila zahvalu suradnicima i kolegama s HRT-a s kojima je radila emisiju "Kod nas doma". - Hvala cijeloj ekipi na predanom radu, hvala svim gostima u studiju i junacima priloga koji su svoje priče podijelili s nama i inspirirali nas na toliko razina. Društvo divnih ljudi i radost obavljanja posla kojeg obožavam. Zahvalna do neba! Hvala što nas pratite i što ste naši! Ljubav i divnost pregolema. Baš smo u tom studiju kod nas doma! Zato, još malo gledajte Barbaru Kolar, Martinu Validžić i Danijela Despota u @kodnasdoma_hrt , a ja ću sad malo biti - kod sebe doma! - napisala je tada Iva na Instagramu.

Iako Iva nikada službeno pa tako ni spomenula svog partnera, poznato je da je u vezi sa stručnjakom za informacijsku tehnologiju Brunom Šunjićem.

Možda te zanima... "Ne postoji savršen porod, vjeruj mi, rodila sam 4 puta!" Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.