Roditelji Sretna mama 09. kolovoza 2020.

Pamela Ramljak rodila djevojčicu: Otkrila koje joj je tradicionalno ime dala

Foto: Instagram/pamelaramljak
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

'Dobrodošla Maria 8.8.2020. Hvala Gospe. Srce je potpuno', napisala je pjevačica u opisu preslatke fotografije iz bolnice koju je objavila na Instagramu.

Pjevačica Pamela Ramljak rodila je djevojčicu, a sretne je vijesti podijelila je na Instagramu. "Dobrodošla Maria 8.8.2020. Hvala Gospe. Srce je potpuno", napisala je pjevačica u opisu preslatke fotografije iz bolnice.

Pamela je još ranije otkrila spol i ime djeteta. "Zvat će se Maria. Ona je zavjetno dijete i nije bilo uopće razmišljanja koje ćemo joj ime dati", nedavno je za missMAMU izjavila Pamela. 

Druga trudnoća Pameli je bila puno izazovnija od prve. "Veliki je izazov, ali nisam ni prva ni zadnja. Tu je još i posao, suprug radi... Ali snađemo se. Antun je divan dječak, poslušan i empatičan, i kad vidi da mama mora leći on se sam zaigra u sobi i donosi mi igračke. Jako je nježan", ispričala nam je Pamela.  

Pamela je otkrila još u prvoj trudnoći da boluje od trombofilije pa je i u ovoj već od 6. tjedna trudnoće daje injekcije heparina.  "Već sam primila 500 injekcija u trudnoćama i to mi je postalo novo normalno."

Možda te zanima... Trudna Pamela Ramljak: Odlučili smo se za ime kćeri, ona je zavjetno dijete i nije bilo razmišljanja Roditelji

Zbog situacije s koronavirusom, suprug nije bio s njom na porodu. "Prvi put je bio prisutan. Porod je trajao 17 sati i bila sam prilično iscrpljena, ali sve je prošlo u najboljem redu. Sad se tješim da će ipak sve skupa trajati puno kraće", nedavno nam je rekla Pamela. 

Pamela i Mladen u braku su od 2013 i već imaju sina Antuna.

Možda te zanima... Trudnice u doba korone: Pjevačici teško pada odgoda ginekološkog pregleda Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.