Trudnoća Trudnica 03. veljače 2023.

Iva Šulentić u emisiji otkrila da je trudna: ''Toliko sam se već povezala da se javlja cijelo vrijeme''

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL ; Iva Šulentić u emisiji otkrila da je trudna
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Poznata HTV-ova voditeljica Iva Šulentić u emisiji “Kod nas doma” podijelila je s gledateljima radosnu vijest da će postati majka.

U jučerašnjoj emisiji "Kod nas doma" voditeljica Iva Šulentić ugostila je psihologinju Martinu Trboglav Podvorac s kojom je pričala  o prednostima i nedostacima trudnoće u četrdesetima. Pred kraj razgovora 39-godišnja HRT-ova voditeljica je otkrila kako je i sama trudna.

Iva, koja ove godine navršava 40. godinu iskusit će čari trudnoće iz prve ruke. Na samom kraju emisije je rekla: 'Apsolutno se slažem. Jedino što sam odlučila od svih tih savjeta je ne slušati savjete iz neprovjerenih izvora, nema doktora Googla, vjerujem samo svom doktoru. Bez straha i bez ikakvih godišnjih i vremenskih okvira upustit ćemo se u sve što nam život donosi i ući u to spremni. Malo sam se raznježila, ali to su hormoni.' Pri tome je ruku stavila na trbuh i otkrila trudnički trbuščić ispod ružičastog sakoa i odjavila emisiju ostavljajući gledatelje potpuno iznenađene.

Na društvenim mrežama Ivi su u kratkom roku počele pristizati brojne čestitke i lijepe želje, a osim velike vijesti kako će postati majkom, Iva, zasad, nije otkrila druge pojedinosti.

Možda te zanima... Trudna nakon 35? Istina o 'gerijatrijskoj trudnoći' i savjeti žena koje su je prošle Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.