Roditelji Sretna mama 17. ožujka 2021.

Stigao je sin: Rodila je Maja Šuput

Foto: Instagram/majasuput
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Ponosna Maja u klinici za porode u Petrovoj u Zagrebu donijela je na svijet carskim rezom svoje prvo dijete, i to sina, doznaje Story od izvora bliskih obitelji

Pjevačica Maja Šuput postala je mama!

U Klinici za porode u Petrovoj u Zagrebu, carskim rezom donijela je na svijet svoje prvo dijete, sina, saznaje Story od izvora bliskih obitelji.

Ponosna 41-godišnjakinja i njen suprug, poduzetnik Nenad Tatarinov, još nisu otkrili kako će im se zvati prvorođenac, ali su nedavno podijelili s pratiteljima na Instagramu kako su mu odabrali ime.

Maja Šuput je trudnoću objavila u listopadu prigodnim fotkama na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

"Iznenađenje! Dragi moji, od svih objava i najava, imam puno veću vijest od svih dosadašnjih. Ova je za nas najljepša, najčudesnija i toliko magična da vam ne mogu opisati naše osjećaje. Naime u našu malu, ali prepunu ljubavi obitelj, dolazi prinova kao najveći dar i kao karika koja je bila oduvijek željena i samo je još ona nedostajala za naš svemir", napisala je tada.
 

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • extremeglassloans20

    Do you need a loan? Extreme loans are available to you and they give a loan of 2.5 percent which is applied today and you will be grateful. Contact them in the following ways. Whatsapp: +1 (631) 458-5021 Email: Extremeglassloans20@gmail.com They are trustworthy and don’t cheat because I’ve been with them ever since, so take this opportunity to be amazed

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.